Metal kitlesi hakkında

Yenilerden Modd, Burry Soprano falan iyiydi, Perros Blancos ekibinden de Kuty sağlamdı. Jeff Redd de Perros Blancos ekibindeydi eskiden ama şimdi leş gibi müzik yapıyor tabiri caizse. Her neyse. Konuyu burada sonlandırıyorum. Nokta atışı yapmışsın dostum.

Bir prodüktör olarak kesin olarak söyleyebilirim, günümüz metal müziğinde çoğu davul sample ile değiştirilir veya layerlanır. Ayrıyeten tüm enstrümanlar yoğun bir düzenleme işleminden geçer. Ek olarak, günümüz gitarlarının çoğunluğu artık amfi simülasyonu dediğimiz programlar ile kaydedilir. Diyeceğim o ki, metal müziğin çoğu da gerçek enstrümanlardan oluşmaz.

Metalcilerdeki bu kafa yapisi bence cok farkli yani. Pop muzik degil, rap muzik degil falan diye rollenmeleri cok komik. Bir de bu fanatizm oyle boyutlarda ki metal grubu tisortu giyenlerden o grubun solistinin 20 sene once lavabodayken yazdigi sozleri ezbere bilmesini falan bekliyorlar.

Ben eskiden asiri dinlerdim metal muzik eskisi kadar olmasa da hala grindcoreda ya da death metaldaki releaselere bakiyorum. Bunlarin cok icindeydim yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…