Iyy iğrenç. Bir anda karşıma çıkıyor emzirme videosu midem bulanıyor.
Onların sebebi memiş gösterme/ilgi isteği. Kuru kuru gösterse ban yiyecek o yüzden bahaneye ihtiyaçları var.
Bunun benzeri bi abuse YT de de var. 'Eğitim amaçlı' tarzı bahane bulup yayınlayabiliyorlar. Gerek otopsi videoları, gerek general bölge ile alakalı içerikler yani. Bundan mıdır bilmiyorum Trend sistemi ilk geldiğinde 1. sırada eşek/at şeyisi vardı.
Sad Mental Health GIF by sillynub

Bir dönem Instagram'da karşıma sürekli bebek emzirme videoları çıkıyordu ve şikayet etme kısmı ise kapalıydı çünkü "eğitim" videosu olarak geçtiği için bir sakınca yokmuş. Muhtemelen bu videoda kan gözükmediği için ve zaten olan kısımda 18 yaş olarak belirlendiği için sıkıntı yaratmamıştır.

Onların sebebi memiş gösterme/ilgi isteği. Kuru kuru gösterse ban yiyecek o yüzden bahaneye ihtiyaçları var.
Bunun benzeri bi abuse YT de de var. 'Eğitim amaçlı' tarzı bahane bulup yayınlayabiliyorlar. Gerek otopsi videoları, gerek general bölge ile alakalı içerikler yani. Bundan mıdır bilmiyorum Trend sistemi ilk geldiğinde 1. sırada eşek/at şeyisi vardı.
Sad Mental Health GIF by sillynub
Yok bildiğin anne ve çocuğunu emziriyor. Bu videoyu atan hesap hep böyle videolar atıyordu.

Çocuğuyla falan oynuyor sonra deep web videosu gibi.

Meta'nın derdi imanı para. Daha uygulama içerisindeki dolandırıcılara el atmıyor. Bu dolandırıcılar, hesap açmadan da reklam verebiliyor ve sırf para akışının kesilmemesi için seslenmiyor.

Güncelleme ;
Eeeyyyy forum ahalisi! Meta sonunda report'umu değerlendirmiş ve bana hak vermiş.
Zahmet olmuş aylar sonra kaldırmak.
IMG_0291.webp