Makaleler
4
Atlus'un 11 Ekim'de piyasaya çıkacak oyunu olan Metaphor: ReFantazio'dan ilk incelemeler gelmeye başladı. An itibariyle oyun, Metacritic'te ortalama 94 puan almış durumda! Tabii ki bu skor, çıkış sonrası değişebilir. Basın organları arasında IGN ve GamesRadar+'ın oyuna 9 puan verdiğini, hatta Eurogamer'ın oyuna tam puan verdiğini görebiliriz. Anlaşılan Atlus, bu oyunda çok iyi bir iş çıkarmış durumda.

Metaphor: ReFantazio; 11 Ekim'de PC, PlayStation 5, PlayStation 4 ve Xbox Series platformlarına çıkış yapacak. Son olarak da eğer oyunu önceden deneyimlemek isterseniz oyunun Prologue Demo'sunu ücretsiz olarak oynayabilirsiniz.

1728402634843.webp

Oyunu az da olsa deneyimlemiş birisi olarak şunu söyleyebilirim ki, bence de oyun iyi duruyor. Daha Demo'yu bile bitiremedim ama duyduğuma göre oyunun Demo'su bile normalden biraz daha uzunmuş. Oyunun Steam ve diğer platformlarda ön siparişe açılmaması beni şaşırttı açıkçası. Ki bu ilk kez mi oluyor, bilmiyorum. Ama yine de oyunun puanlarını görünce de bir Hype'lanmadım değil.

Son düzenleme: