- Makaleler
- 4
Atlus'un 11 Ekim'de piyasaya çıkacak oyunu olan Metaphor: ReFantazio'dan ilk incelemeler gelmeye başladı. An itibariyle oyun, Metacritic'te ortalama 94 puan almış durumda! Tabii ki bu skor, çıkış sonrası değişebilir. Basın organları arasında IGN ve GamesRadar+'ın oyuna 9 puan verdiğini, hatta Eurogamer'ın oyuna tam puan verdiğini görebiliriz. Anlaşılan Atlus, bu oyunda çok iyi bir iş çıkarmış durumda.
Metaphor: ReFantazio; 11 Ekim'de PC, PlayStation 5, PlayStation 4 ve Xbox Series platformlarına çıkış yapacak. Son olarak da eğer oyunu önceden deneyimlemek isterseniz oyunun Prologue Demo'sunu ücretsiz olarak oynayabilirsiniz.
www.metacritic.com
www.gamesradar.com
www.ign.com
Metaphor: ReFantazio; 11 Ekim'de PC, PlayStation 5, PlayStation 4 ve Xbox Series platformlarına çıkış yapacak. Son olarak da eğer oyunu önceden deneyimlemek isterseniz oyunun Prologue Demo'sunu ücretsiz olarak oynayabilirsiniz.
Metaphor: ReFantazio Reviews
From the creative minds behind Persona 3, 4, and 5 comes Metaphor: ReFantazio, a unique fantasy world, where your protagonist will journey alongside his fairy companion, Gallica, to lift the curse from the kingdom’s lost prince. Control your destiny, face your fears and awaken magical...
Metaphor ReFantazio review: "An evolution of Atlus' best RPGs"
Metaphor: ReFantazio is a triumphant evolution of Atlus' best, and offers a gripping new story supplemented by a loveable cast, dungeons begging to be explored, and a gorgeous art direction that makes you feel like you're wandering the pages of a fairytale book, although it takes a while to...
Metaphor: ReFantazio Review - IGN
Atlus further refines its winning RPG formula of weaving turn-based combat into social sim mechanics.
Oyunu az da olsa deneyimlemiş birisi olarak şunu söyleyebilirim ki, bence de oyun iyi duruyor. Daha Demo'yu bile bitiremedim ama duyduğuma göre oyunun Demo'su bile normalden biraz daha uzunmuş. Oyunun Steam ve diğer platformlarda ön siparişe açılmaması beni şaşırttı açıkçası. Ki bu ilk kez mi oluyor, bilmiyorum. Ama yine de oyunun puanlarını görünce de bir Hype'lanmadım değil.
Son düzenleme: