Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Makaleler
3
Yer
Avcılar/İstanbul
Merhabalar, Sosyal'e sesli okuma (Narrator deniyor sanırsam) gelebilir. Yeni güncelleme konusunda gördüm, bir arkadaşın isteği vardı böyle. Ben de önerisini açayım dedim, Sosyal'e üye olmayanlar için de işe yarar hem. Giriş yapmayan kullanıcılara sağ alttan pop-up olarak sorabilir narrator açayım mı diye.

Benim gibi görmede zorlanan veya hiç görmeyip sosyalde vakit geçiren arkadaşlar için umarım sesli okuma gelir. %85 oranında görme kaybım var okumak bazen çok zor oluyor. Aynı şekilde yazmakta. Şimdiden teşekkürler.

Not: Çok zorlandığım için tüm mesajları okuyamadım eklendi ise göremedim şimdiden özür dilerim. Yaşayan bilir.

Merhabalar, Sosyal'e sesli okuma (Narrator deniyor sanırsam) gelebilir. Yeni güncelleme konusunda gördüm, bir arkadaşın isteği vardı böyle. Ben de önerisini açayım dedim, Sosyal'e üye olmayanlar için de işe yarar hem. Giriş yapmayan kullanıcılara sağ alttan pop-up olarak sorabilir narrator açayım mı diye.
Katılıyorum, ama tarayıcılarda zaten bulunuyor.

Merhaba, Sosyal'e sesli okuma (narrator deniyor sanırsam) gelebilir. Yeni güncelleme konusunda gördüm, bir arkadaşın isteği vardı böyle. Ben de önerisini açayım dedim, Sosyal'e üye olmayanlar için de işe yarar hem. Giriş yapmayan kullanıcılara sağ alttan pop-up olarak sorabilir narrator açayım mı diye.

Artıladım amaca hizmet edecekse çok iyi olur. Ben bile bazen çok uzun yazıları okutabilirim. Geceleri o karanlıkta yazıları okumak gözü kör ediyor.

Bence bir forumlar sitesi için gereksiz ve tarayıcılarda bu özellik var. Katılmıyorum.

Tarayıcılarda artık varsayılan özellik olarak geliyor. Onun dışında buna özel bir eklenti var mı emin değilim, varsa bile bu kadar çok eklentinin arasını neredeyse hiç kullanılmayacak bir eklentiyi eklemenin ve arka planda gereksiz kaynak kullanmasının mantıklı olacağını düşünmüyorum.

Tarayıcılarda artık varsayılan özellik olarak geliyor. Onun dışında buna özel bir eklenti var mı emin değilim, varsa bile bu kadar çok eklentinin arasını neredeyse hiç kullanılmayacak bir eklentiyi eklemenin ve arka planda gereksiz kaynak kullanmasının mantıklı olacağını düşünmüyorum.
Bunun hakkında bir yorumum hali hazırda yukarıda vardı hocam.
O zaman bir yönlendirme olabilir hocam, direkt eklense daha hoş olur tabii ancak her tarayıcıda mevcutsa bence yönlendirme veya rehber olabilir.