Serinin ilk oyunlarının kütüklüğünden dolayı hiç exodusa şans vermedim. Sizce bende oynamalı mıyım?
Detaylar
Kim cevapladı?Lessra
Başarılı
Kesinlikle vermelisiniz gerçekten grafikleri olsun hikayesi olsun başyapıt açık dünya da gezmesi bile keyifli.Serinin ilk oyunlarının kütüklüğünden dolayı hiç exodusa şans vermedim. Sizce bende oynamalı mıyım?
ShadowLegion
Üstün
- Makaleler
- 1
Hayır oynamadım.Serinin ilk oyunlarını oynadınız mı? Metro 2033 Ve Metro Last Light hikaye açısından oynamadıysanız oynayın bence bu oyunlarda güzeldir.
Lessra
Başarılı
Bence vaktiniz çoksa Metro 2033 ' den başlayın sonra Last Light en sonda Exodusu oynarsınız hikaye tamamlanır.
Bold Pilot
Uzman
Şu anda 2.kez bitiriyorum seriyi, Exodus'tayım. İlk oynadığımda normal sürümü oynamıştım şimdi Enhanced sürümü indirdim. Bana göre en iyi FPS oyunu. Enhanced sürüm ile de grafikler ayrı bir seviyeye uçmuş. Günümüzün en güzel gözüken oyunlarından birisi. İlk 2 oyunu mutlaka oynamanızı öneririm. Exodus'un yanında bir tık eski kalıyorlar tabii fakat gene de oynanması gereken oyunlar.
Korku oyunu mu derseniz bu korku algılınıza göre değişir. İlk 2 oyun çoğunlukla tünellerde geçiyor, Exodus'ta açık dünyaya çıkıyorsunuz. Özellikle kapalı mekanlardaki gerilim hissini atmosferinin de çok kuvvetli olmasıyla beraber çok iyi veriyor fakat tam anlamıyla bi korku oyunu diyemeyiz.
Kısacası oynamazsanız çok şey kaçıracağınız bir oyun Exodus. Tam anlamıyla bir başyapıt. Mutlaka DLC'sini de oynayın, ayrı bir oyun gibi o da.
Korku oyunu mu derseniz bu korku algılınıza göre değişir. İlk 2 oyun çoğunlukla tünellerde geçiyor, Exodus'ta açık dünyaya çıkıyorsunuz. Özellikle kapalı mekanlardaki gerilim hissini atmosferinin de çok kuvvetli olmasıyla beraber çok iyi veriyor fakat tam anlamıyla bi korku oyunu diyemeyiz.
Kısacası oynamazsanız çok şey kaçıracağınız bir oyun Exodus. Tam anlamıyla bir başyapıt. Mutlaka DLC'sini de oynayın, ayrı bir oyun gibi o da.
ShadowLegion
Üstün
- Makaleler
- 1
Aslında oynamak isterim ancak örneğin Batman serisinin son oyununu oynadım Arkham Knight, tabii Batman evrenine az çok hakim olduğum için çok yabancı kalmamıştım ama KCD ll, Tsushima, Wukong gibi oyunlara daha oynamadığımdan dolayı komple seri yerine son oyununu oynuyorum.Bence vaktiniz çoksa Metro 2033 ' den başlayın sonra Last Light en sonda Exodusu oynarsınız hikaye tamamlanır.
Mafia'nın bütün serisini oynadım ama bu yıl çünkü bana daha çok hitap eden bir oyundu örneğin. 1-2 ve 3 ü de oynadım.
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Serinin güzel olduğuna inanıyorum kesinlikle ama sadece Exodus'u oynayıp geçeceğim diğer oyunlara geçebilmek amaçlı. Diğerlerini olmadı YouTube'dan izleyip sonrasında Exodus'a başlarım. Eski mekanikli oyunları çok oynadım bu sıralar o yüzden biraz eskilere dönesim gelmedi.Şu anda 2.kez bitiriyorum seriyi, Exodus'tayım. İlk oynadığımda normal sürümü oynamıştım şimdi Enhanced sürümü indirdim. Bana göre en iyi FPS oyunu. Enhanced sürüm ile de grafikler ayrı bir seviyeye uçmuş. Günümüzün en güzel gözüken oyunlarından birisi. İlk 2 oyunu mutlaka oynamanızı öneririm. Exodus'un yanında bir tık eski kalıyorlar tabii fakat gene de oynanması gereken oyunlar.
@Bold Pilot @Lessra
Güncelleme; Cidden bu zamana kadar oynamalıymışım. Bütün ayarlar olabilecek en full, 1440p, Enhanced versiyon ve RT açık harika bir oyunmuş.
Son düzenleme:
Lessra
Başarılı
İyi oyunlar hocam.Aslında oynamak isterim ancak örneğin Batman serisinin son oyununu oynadım Arkham Knight, tabii Batman evrenine az çok hakim olduğum için çok yabancı kalmamıştım ama KCD ll, Tsushima, Wukong gibi oyunlara daha oynamadığımdan dolayı komple seri yerine son oyununu oynuyorum.
Mafia'nın bütün serisini oynadım ama bu yıl çünkü bana daha çok hitap eden bir oyundu örneğin. 1-2 ve 3 ü de oynadım.
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Serinin güzel olduğuna inanıyorum kesinlikle ama sadece Exodus'u oynayıp geçeceğim diğer oyunlara geçebilmek amaçlı. Diğerlerini olmadı YouTube'dan izleyip sonrasında Exodus'a başlarım. Eski mekanikli oyunları çok oynadım bu sıralar o yüzden biraz eskilere dönesim gelmedi.
@Bold Pilot @Lessra
Güncelleme; Cidden bu zamana kadar oynamalıymışım. Bütün ayarlar olabilecek en full, 1440p, Enhanced versiyon ve RT açık harika bir oyunmuş.
Eki Görüntüle 133246
Bold Pilot
Uzman
Sevdiğinize çok sevindim hocam. Türkçe yama yapabilirsiniz.Aslında oynamak isterim ancak örneğin Batman serisinin son oyununu oynadım Arkham Knight, tabii Batman evrenine az çok hakim olduğum için çok yabancı kalmamıştım ama KCD ll, Tsushima, Wukong gibi oyunlara daha oynamadığımdan dolayı komple seri yerine son oyununu oynuyorum.
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Serinin güzel olduğuna inanıyorum kesinlikle ama sadece Exodus'u oynayıp geçeceğim diğer oyunlara geçebilmek amaçlı. Diğerlerini olmadı YouTube'dan izleyip sonrasında Exodus'a başlarım. Eski mekanikli oyunları çok oynadım bu sıralar o yüzden biraz eskilere dönesim gelmedi.
@Bold Pilot @Lessra
Eki Görüntüle 133246
ShadowLegion
Üstün
- Makaleler
- 1
İngilizce biliyorum hocam, o yüzden böyle orijinali daha çok seviyorum : )Sevdiğinize çok sevindim hocam. Türkçe yama yapabilirsiniz.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
2.600 TL'ye satılan MediaTek MT7927 ile router yapmak mantıklı mı?
- shiedae3
-