Metroya kaçak girince yasal işlem yapılır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Milyonlarca lira hem muhalefet hem malum insanlar tarafından yolsuzlukla yeniliyor, benim 260₺ tutarında yaptığım iş yüzünden şikayetçi olunacaksa olsunlar.
Ben neden her gün yol parası veriyorum? Senin ne ek özelliğin var da kendine bu hakkı buluyorsun?

Ben neden her gün yol parası veriyorum? Senin ne ek özelliğin var da kendine bu hakkı buluyorsun?
Senin elinde kimsenin tutmadığı bir zincir var. Ama bu zinciri sen hariç kimse tutmuyor, senin ahlaki duruşun o zinciri tutan şey. Aramızdaki tek fark senin ahlaki görüşünün hayatını kısıtlamasıdır.

Muhtemelen hakkında soruşturma açılır. Gelecekte bir meslek sahibi olmak istediğinde sicilin yüzünden iş bulamayabilirsin.
Güzel dileklerin için minnettarlığımı ve teşekkürlerimi iletmekteyim.

@ayanokoji, dürüm parası kadar bir parayı metroya veremiyorsan o senin ahlaksızlıgındır. Bu kadar düştüysek yazık bize.

Bu senin hırsız ve yolsuz olduğunu değiştirmez. Eleştirdiklerinin yerinde olsan onlardan çok hortumlardin herhalde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…