Telekoma geçişte o şekilde yaptım. Eğer boşta port varsa sorun olmaz. Bu şekilde iki hat alıp birleştirenler bile oluyor diye biliyorum.
Hat kurulumuna geldikleri gün kendileri ayar yapıyorlar. Geldiklerinde evde oğlum vardı. Modem admin şifresini söyle onlara, modemi resetlemeden, sadece kullanıcı şifre değiştirsinler dedim. Becerememişler, modemi resetleyip kurulum yapmışlar.
:D

Ayrıca Telekom düşünüyorsanız; geçiş yapmıyorlar. (Sonradan değişiklik yaptılarsa bilmiyorum.)
Diğer hattın iptal olması gerekiyor ve yeni hat açılışı yapıyorlar.
Benden hat kurulum parası vb. almadılar. Konuşursanız yüksek ihtimal sizden de almayacaklardır.

Hocam aradığımda Türk Telekom 50 Mbit vereceklerini söylediler şu anda zaten 50 Mbit kullanıyorum boş port olduğu anlamına mı geliyor?

Cumartesi müşteri hizmetlerini aradım yeni abonelik başvurusu yaptım bugün yani pazartesi kuruluma geldiler ve başvuru tamamlandı. Kurulumdan sonra TurkNet aboneliğimi iptal ettim, 5 gün içerisinde iptalin tamamlanacağı bildirildi. Bu süre içerisinde internet bağlantısı kesilmiyor internetsiz kalmıyorsunuz. Devir ya da abonelik düşünenler için süreç bu şekilde.