Mezun olmaya son 1 ay kala öğrenci pasaportu çıkartılır mı?

Ella Freya

Üstün
Makaleler
1
Ortalama olarak 20 gün sonra e-Devlet'e mezuniyetim düşüyor. Alabilir miyim? Temmuz ortasında Almanya'da bir arkadaşımı ziyaret edebilme durumum var ama ne kadar az para harcarsam o kadar iyi, eğer para yetişmezse hiç gidememe ihtimalim var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alabilirsin. Başvuru yap 1 hafta içinde elinde olur.

Çıkartabilirsiniz, pasaporta başvurduktan 3-4 gün sonra pasaport adrese bile geliyor. Ancak unutmamak gerek ki bu pasaport 25 yaşına kadar geçerli.

Çıkartabilirsiniz, pasaporta başvurduktan 3-4 gün sonra pasaport adrese bile geliyor. Ancak unutmamak gerek ki bu pasaport 25 yaşına kadar geçerli.
Mezun olsam bile geçerli mi arkadaşlar?

Mezun olsam bile geçerli mi arkadaşlar?
Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nün sitesinde buna dair tam bir bilgi yok, tek bilgi "Yurtiçinde öğrenimine devam eden öğrencilere 25 yaşının tamamlanmasına kadar." geçerli olduğu yönünde. Bazı sitelerde 25 yaşına kadar geçerliliği devam ediyor yazsa da havayolu şirketlerinin sitelerinde mezuniyet bitince pasaportun geçersiz olduğu bilgisi de var yani bu konuda bilgi kirliliği çok fazla bu yüzden doğru bilgi almak için Pazartesi günü Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nü arayın derim, yardımcı oluyorlar sorular için.

Yeşil pasaport almıyorsan vize ile bol şans diliyorum Ve evet hemen al da harç ödeme.

Yeşil pasaport almıyorsan vize ile bol şans diliyorum Ve evet hemen al da harç ödeme.
Hocam param olsa kırmızı alır davetiye ve uçak bileti ile bu işi kapatırım. 1 liranın hesabını yapıyorum işte..

Hocam param olsa kırmızı alır davetiye ve uçak bileti ile bu işi kapatırım. 1 liranın hesabını yapıyorum işte..
Parayla olmuyor o davetiye işi İş insanları bile ret yiyebiliyor saçma sapan olaylar oluyor şu sıra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…