Sanakırgınım
Uzman
Merhaba arkadaşlar.
Sayısal öğrencisiyim ve temelim sıfır.
Hedefim uzun vadede derece yapmak (2027 YKS'ye hazırlanıyorum).
Normalde YKS 25 öğrencisiydim, mezuna bırakıyorum.
Elimdeki kaynaklar:
→ Kolay → orta → zor
→ Konuyu öğren → soru çöz → tekrar yap
Şu an sıfırdan başladım. Mesela örneğin TYT Kimya konularının hepsini bitirip bütün soruları Hız ve Renk'ten çözdükten sonra orta seviyeye geçmeyi planlıyorum. Sizce bu mantık doğru mu? Sıfırdan başlayıp derece yapanlar veya tecrübeli arkadaşlar, siz hangi sırayla kaynak kullandınız? Denemelere ne zaman başladınız?
Ayrıca maddi durumum çok geniş değil, bu yüzden her seviyede sadece bir kitap bitirip sonraki seviyeye geçmeyi düşünüyorum.
Yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum. Aynı durumda olanlar varsa birbirimize destek olmak için memnun olurum.
Sayısal öğrencisiyim ve temelim sıfır.
Hedefim uzun vadede derece yapmak (2027 YKS'ye hazırlanıyorum).
Normalde YKS 25 öğrencisiydim, mezuna bırakıyorum.
Elimdeki kaynaklar:
- Matematik (TYT): 10 Günde Temel, 345 Start, 345 TYT, 3D, Matematiğin İlacı.
- Fizik: Hız ve Renk + Özcan Aykın
- Kimya: Hız ve Renk + Kimya Adası
- Biyoloji: 0. Biyoloji + Dr. Biyoloji
- Türkçe: Bilgi Sarmal, Hız ve Renk
- Dil Bilgisi: Limit, Hız ve Renk
→ Kolay → orta → zor
→ Konuyu öğren → soru çöz → tekrar yap
Şu an sıfırdan başladım. Mesela örneğin TYT Kimya konularının hepsini bitirip bütün soruları Hız ve Renk'ten çözdükten sonra orta seviyeye geçmeyi planlıyorum. Sizce bu mantık doğru mu? Sıfırdan başlayıp derece yapanlar veya tecrübeli arkadaşlar, siz hangi sırayla kaynak kullandınız? Denemelere ne zaman başladınız?
Ayrıca maddi durumum çok geniş değil, bu yüzden her seviyede sadece bir kitap bitirip sonraki seviyeye geçmeyi düşünüyorum.
Yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum. Aynı durumda olanlar varsa birbirimize destek olmak için memnun olurum.
Son düzenleyen: Moderatör: