typzeNN

Başarılı
19 yaşındayım, 1 ay sonra 20 olacağım. 2027 YKS için hazırlanmak istiyorum. Liseyi açıktan okudum, temelim yok sayılır. Ezberim fena değil, sözeli hallederim diyorum. Bugün paragraf çözmeye başladım, 20 paragraf çözeceğim her gün. Sayısal mı, eşit ağırlık mı girsem bilmiyorum. Ailevi sorunlar, yakınımı kaybetmem, sağlık sorunlarım, tedavim derken bu zamana geldim. Matematikte 4 işlem var, o kadar. Bıyıklı matematik ile temel atmak istiyorum. Sizin başka önerileriniz varsa dinlerim. Şu an matematikte temel atma hedefim var, rahat rahat çalışayım diyorum ama sözel ve diğer derslere ne zaman, nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Günde 4-5 saat çalışabilirim, 7-8 ay işte çalışmam gerekiyor maalesef.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ezber derslere ufak ufak göz atabilirsiniz ama unutacağınız için son aylara bırakmak daha mantıklı.

Bölüm seçiminde hedefiniz önemli. Eşit ağırlıkta sayısal kadar seçenek yok, önce hedefinizi belirleyin.

Ezber derslere ufak ufak göz atabilirsiniz ama unutacağınız için son aylara bırakmak daha mantıklı.

Bölüm seçiminde hedefiniz önemli. Eşit ağırlıkta sayısal kadar seçenek yok, önce hedefinizi belirleyin.

Matematiği yapabilirsem yaparım inanıyorum kendime hemşirelik istiyorum ama tabii başarır mıyım bilmiyorum.

Matematiği yapabilirsem yaparım inanıyorum kendime hemşirelik istiyorum ama tabii başarır mıyım bilmiyorum.

Hiç ders çalışmadıysanız mantık kurmayı öğrenmeniz gerekiyor. En çok problemlerden soru geliyor. Bunları çözmek için de göz aşinalığı lazım. Kısaca bol bol soru görüp çözmeniz gerekiyor. Dershanelerin denemelerine girebilirsiniz haftalık.

Hiç ders çalışmadıysanız mantık kurmayı öğrenmeniz gerekiyor. En çok problemlerden soru geliyor. Bunları çözmek için de göz aşinalığı lazım. Kısaca bol bol soru görüp çözmeniz gerekiyor. Dershanelerin denemelerine girebilirsiniz haftalık.

Keşke çalışmam mümkün olsaydı hayat bana adil olmadı zar zor toparladım kendimi tek hedefim üniversite şu an.

Teşekkür ederim tavsiyen için.