Git müdürle açık açık konuş

Bugün konuştum  beni tolere edemezler. Ama beni🙃 bir yerlerde dayım yok işte.
Okul ikincisinin deneme sonucunu bırakıyorum, birinciyi biliyorsun zaten.

Screenshot_20260224_222921_Samsung Notes.webp

Bugün konuştum  beni tolere edemezler. Ama beni🙃 bir yerlerde dayım yok işte.
Okul ikincisinin deneme sonucunu bırakıyorum, birinciyi biliyorsun zaten.

Eki Görüntüle 229343

O neymiş ya?😀 O zaman yapabileceğin en iyi şey okul ve staj zamanlarında arkaya geç kulaklığı tak AYT biyoloji aç konu ve soru çözümü dinle. Eve gelincede hızlıca not okuyup testleri tak tak atarsın. Başka sadece dinleyerek halledebileceğin ders yok maalesef.

Bayağı zor bir durumdaymışsın hocam, Allah kolaylık versin. Öncelikle TYT netlerin gayet güzel, odağının %75-80'ini AYT'ye vermeni öneririm. Onun dışında mezunluk kararı için şu an çok erken olduğunu düşünüyorum. İşin sonunda mezuna kalacak olsan bile en iyi halinle kalmaya çalış. Hafta içleri seni çok fazla yormayacak fen derslerine bakabilirsin, hafta sonu biraz daha rahat olduğundan uzun saatlere çıkabilirsin.

O neymiş ya?😀 O zaman yapabileceğin en iyi şey okul ve staj zamanlarında arkaya geç kulaklığı tak AYT biyoloji aç konu ve soru çözümü dinle. Eve gelincede hızlıca not okuyup testleri tak tak atarsın. Başka sadece dinleyerek halledebileceğin ders yok maalesef.
Stajda bile çoğu şeyi bize yaptırıyorlar mental ve vücut dayanırsa neden olmasın.