TeknoKartal Becerikli Katılım 26 Haziran 2025 Mesajlar 153 Beğeniler 28 Yer Kartal 30 Ağustos 2025 #1 Merhaba Mi A2 telefona custom ROM atacağım. Şu özelliklerde bir ROM arıyorum: Telefon oyunlarda akıcı olsun Stabil olsun Kararlı olsun Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ağustos 2025
Merhaba Mi A2 telefona custom ROM atacağım. Şu özelliklerde bir ROM arıyorum: Telefon oyunlarda akıcı olsun Stabil olsun Kararlı olsun
Heribert Yavuz Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.021 Makaleler 9 Çözümler 92 Beğeniler 5.673 30 Ağustos 2025 #2 crDroid Android 12 gider o cihaza.
THE KEROXEA Yetkin Elma Gurusu Droidlere Fısıldayan Hız Tutkunu Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.006 Makaleler 17 Çözümler 19 Beğeniler 2.150 Yer Rockport City 30 Ağustos 2025 #3 LineageOS iyi gider ona.
KS KS TeknoKartal Becerikli Katılım 26 Haziran 2025 Mesajlar 153 Beğeniler 28 Yer Kartal 31 Ağustos 2025 #4 Heribert Yavuz dedi: crDroid Android 12 gider o cihaza. Genişletmek için tıkla... PixelExperience Plus 13 gider mi?
Heribert Yavuz dedi: crDroid Android 12 gider o cihaza. Genişletmek için tıkla... PixelExperience Plus 13 gider mi?
Black Plague Uzman Katılım 9 Aralık 2024 Mesajlar 923 Makaleler 11 Çözümler 3 Beğeniler 687 Yer Inside of Time 31 Ağustos 2025 #5 TeknoKartal dedi: Merhaba mi A2 telefona Custom ROM atacağım. Şu özelliklerde bir ROM arıyorum: Telefon oyunlarda akıcı olsun. Stabil olsun. Kararlı olsun. Genişletmek için tıkla... Telefonun model numarası vb. bilgileri daha detaylı paylaşırsan sana direk ROM ve recovery dosyalarını atabilirim.
TeknoKartal dedi: Merhaba mi A2 telefona Custom ROM atacağım. Şu özelliklerde bir ROM arıyorum: Telefon oyunlarda akıcı olsun. Stabil olsun. Kararlı olsun. Genişletmek için tıkla... Telefonun model numarası vb. bilgileri daha detaylı paylaşırsan sana direk ROM ve recovery dosyalarını atabilirim.
kullanıcı311 Üstün İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 2.524 Çözümler 13 Beğeniler 1.922 31 Ağustos 2025 #6 crDroid Android 11 yeterli. Black Plague dedi: Telefonun model numarası vb. bilgileri daha detaylı paylaşırsan sana direk ROM ve recovery dosyalarını atabilirim. Genişletmek için tıkla... Daisy diye geçer. MIUI modeli Sakura'dır. Sakura uyumlu ROM'lar geliştirici daisy ile uyumlu diye belirtmedikçe kurulmamalıdır. O telefon Android One zaten. Ne kursan aynı gelecek. Geçen caf kurdum hiçbir farkı yok. Aynı arayüz, aynı performans.
crDroid Android 11 yeterli. Black Plague dedi: Telefonun model numarası vb. bilgileri daha detaylı paylaşırsan sana direk ROM ve recovery dosyalarını atabilirim. Genişletmek için tıkla... Daisy diye geçer. MIUI modeli Sakura'dır. Sakura uyumlu ROM'lar geliştirici daisy ile uyumlu diye belirtmedikçe kurulmamalıdır. O telefon Android One zaten. Ne kursan aynı gelecek. Geçen caf kurdum hiçbir farkı yok. Aynı arayüz, aynı performans.
KS KS TeknoKartal Becerikli Katılım 26 Haziran 2025 Mesajlar 153 Beğeniler 28 Yer Kartal 12 Ekim 2025 #7 Heribert Yavuz dedi: crDroid Android 12 gider o cihaza. Genişletmek için tıkla... THE KEROXEA dedi: LineageOS iyi gider ona. Genişletmek için tıkla... Linkleri atar mısınız? kullanıcı311 dedi: crDroid Android 11 yeterli. Daisy diye geçer. MIUI modeli Sakura'dır. Sakura uyumlu ROM'lar geliştirici daisy ile uyumlu diye belirtmedikçe kurulmamalıdır. O telefon Android One zaten. Ne kursan aynı gelecek. Geçen caf kurdum hiçbir farkı yok. Aynı arayüz, aynı performans. Genişletmek için tıkla... Şimdi telefonda MIUI 10 ROM kurulu o ROM'da gayet akıcı ve hızlı başka ROM kursam yine aynı akıcılık ve hızda mı olur? Son düzenleme: 12 Ekim 2025
Heribert Yavuz dedi: crDroid Android 12 gider o cihaza. Genişletmek için tıkla... THE KEROXEA dedi: LineageOS iyi gider ona. Genişletmek için tıkla... Linkleri atar mısınız? kullanıcı311 dedi: crDroid Android 11 yeterli. Daisy diye geçer. MIUI modeli Sakura'dır. Sakura uyumlu ROM'lar geliştirici daisy ile uyumlu diye belirtmedikçe kurulmamalıdır. O telefon Android One zaten. Ne kursan aynı gelecek. Geçen caf kurdum hiçbir farkı yok. Aynı arayüz, aynı performans. Genişletmek için tıkla... Şimdi telefonda MIUI 10 ROM kurulu o ROM'da gayet akıcı ve hızlı başka ROM kursam yine aynı akıcılık ve hızda mı olur?
kullanıcı311 Üstün İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 2.524 Çözümler 13 Beğeniler 1.922 13 Ekim 2025 #8 TeknoKartal dedi: Linkleri atar mısınız? Şimdi telefonda MIUI 10 ROM kurulu o ROM'da gayet akıcı ve hızlı başka ROM kursam yine aynı akıcılık ve hızda mı olur? Genişletmek için tıkla... Akıcı ise neden kurmaya gerek duyuyorsun ki?
TeknoKartal dedi: Linkleri atar mısınız? Şimdi telefonda MIUI 10 ROM kurulu o ROM'da gayet akıcı ve hızlı başka ROM kursam yine aynı akıcılık ve hızda mı olur? Genişletmek için tıkla... Akıcı ise neden kurmaya gerek duyuyorsun ki?
KS KS TeknoKartal Becerikli Katılım 26 Haziran 2025 Mesajlar 153 Beğeniler 28 Yer Kartal 13 Ekim 2025 #9 kullanıcı311 dedi: Akıcı ise neden kurmaya gerek duyuyorsun ki? Genişletmek için tıkla... Çünkü Android 8.1 eski, biraz güncel olmak istiyorum.
kullanıcı311 dedi: Akıcı ise neden kurmaya gerek duyuyorsun ki? Genişletmek için tıkla... Çünkü Android 8.1 eski, biraz güncel olmak istiyorum.
kullanıcı311 Üstün İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 2.524 Çözümler 13 Beğeniler 1.922 13 Ekim 2025 #10 TeknoKartal dedi: Çünkü Android 8.1 eski, biraz güncel olmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... En fazla Android 12 kur. Dahasına zorlama
TeknoKartal dedi: Çünkü Android 8.1 eski, biraz güncel olmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... En fazla Android 12 kur. Dahasına zorlama