Merhaba

Bugün saatimi kullanmak istediğimde ZIP Life'ı indirip kurulum yaptım arka planda çalıştığı kısmındaki her şeyi yaptım çıkıp başka bir uygulamayı giydim 3 saniye sonra bağlantıyı kesiyor bilekliği tekrar uyandırdıktan sonra bağlanıyor uykudayken bağlantıyı kesiyor bu neden olabilir daha önce de olmuştu mart ayında şubat ve ocak ayında yoktu ocağın 24'ünden Mart'a kadar kullandım Mart'ın 21'inden sonra ben Samsung'a geçtim Samsung'a geçtikten birkaç ay sonra geleyim mi belki 3'e geçtim gene aynı sorunlar devam ediyor neden acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba

Bugün saatimi kullanmak istediğimde ZIP Life'ı indirip kurulum yaptım arka planda çalıştığı kısmındaki her şeyi yaptım çıkıp başka bir uygulamayı giydim 3 saniye sonra bağlantıyı kesiyor bilekliği tekrar uyandırdıktan sonra bağlanıyor uykudayken bağlantıyı kesiyor bu neden olabilir daha önce de olmuştu mart ayında şubat ve ocak ayında yoktu ocağın 24'ünden Mart'a kadar kullandım Mart'ın 21'inden sonra ben Samsung'a geçtim Samsung'a geçtikten birkaç ay sonra geleyim mi belki 3'e geçtim gene aynı sorunlar devam ediyor neden acaba?
Sorununuzun çözümü için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Bluetooth Ayarlarını Kontrol Edin:
- Telefonunuzun Bluetooth ayarlarına gidin ve Mi Band 3'ün bağlı olduğundan emin olun.
- Eğer bağlı görünmüyorsa, Mi Band 3'ü "unut" seçeneği ile silin ve tekrar eşleştirmeyi deneyin.

2. UYKU Modunu Kontrol Edin:
- Uygulamanızın ayarlarında "Uyku Modu" veya "Uyku İzleme" özelliklerini kontrol edin. Bu ayarlar, bilekliğin bağlantısını kesmesine neden olabilir.

3. Güç Tasarrufu Ayarlarını Gözden Geçirin:
- Telefonunuzun enerji tasarrufu ayarlarını kontrol edin. Güç tasarrufu modunda Bluetooth'un kapatılmasına neden olabilecek ayarlar varsa devre dışı bırakın.

4. Uygulama Güncellemelerini Kontrol Edin:
- ZIP Life uygulamasının en son sürümüne güncel olup olmadığını kontrol edin. Gerekirse, uygulamayı güncelleyin.

5. Bilekliğin Yazılımını Güncelleyin:
- Mi Band 3'ün yazılımının en son güncellemeyi alıp almadığını kontrol edin. Yazılım güncellemeleri bazen bağlantı sorunlarını çözebilir.

6. Farklı Bir Cihazda Deneyin:
- Mi Band 3'ü başka bir akıllı telefonla eşleştirip sorunun devam edip etmediğini kontrol edin. Eğer farklı bir cihazda çalışıyorsa, sorun telefonunuzda olabilir.

7. Mi Band 3'ü Sıfırlayın:
- Bilekliği fabrika ayarlarına sıfırlayın. Bunun için uygulamanın ayarlarından "Sıfırlama" seçeneğini bulun.

Bu adımları izledikten sonra sorun devam ediyorsa, daha detaylı bilgi alabilmem için Mi Band 3 ve telefon modelinizin sürüm bilgilerini paylaşmanızı öneririm.