6447

Başarılı
İyi akşamlar,

Yıllardır Digitürk üyeliğim var telefondan oturma odasındaki TV'den kullandığım PC'den falan her yerden izleyebiliyorken odamdaki TV'ye mi TV stick 4K taktım Play Store'de görünmüyor ben bu cihaza bunu nasıl yükleyebilirim?
Şöyle bir uyarı var Digitürk tarafından geliştirilen beIN Connect-Süper Lig eğlence Google Play'de bu cihazdan kullanılamıyor.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-04-12 at 18.31.36.webp
    WhatsApp Image 2025-04-12 at 18.31.36.webp
    2,3 MB · Görüntüleme: 143
Son düzenleme:
Yanlış bilmiyorsam Playstore üzerinde artık sadece TOD uygulamasından devam ediyorlar. Yani maçları oradan da izleyebilirsiniz. Ben de TOD uygulamasından maçları izliyorum.

ama telefonda halen bein connect üzerinden maçlar açılıyor
Ben de tam tersi oraya giriş yaparken hata veriyor. Hatta önceden BC hesabım vardı. O hesabı TOD aktarma gibi bir şeyler oldu. TOD üzerinden bir kere açınca tekrar BC uygulaması veya sitesinden giriş yapamadım. TOD'da onların uygulamasını yükleyip deneyin.

Daha globalleşmek için büyük ihtimalle Arapça kelimeler geçen Bein ismini salmaya çalışıyorlar. Ama tabii kazançları garanti olan spordan olunca çok da ileri gidemiyorlar. Arayüz vb. aynı, sadece daha siyah ve sarı.

2025-04-12_18-44.webp

Ayrıca ben direkt TOD'dan almıştım. Sizin üyeliğiniz Digitürk cihazı da içeriyorsa ve cihaz sorun oluşturduysa, yine tekrar başvurup cihaz almanız gerekiyor diye biliyorum. O yayınları direkt uydudan çekiyor olması lazım. TOD üyeliği ile uydu üyeliği farklı diye biliyorum. Uydu üyeliğiniz varken TOD vb. izleyecekseniz de işte BC uygulaması artık çalışmıyor. Belki Digitürk üyelerine özel açık tutuyor olabilirler. O da sadece kendi cihazlarında çalışıyor olabilir.

Ben de tam tersi oraya giriş yaparken hata veriyor. Hatta önceden bc hesabım vardı. O hesabı tod aktarma gibi bir şeyler oldu. Tod üzerinden bir kere açınca tekrar bc uygulaması veya sitesinden giriş yapamadım. Tod'da onların uygulamasını yükleyip deneyin.

Daha globalleşmek için büyük ihtimalle Arapça kelimeler geçen beIN ismini salmaya çalışıyorlar. Ama tabii kazançları garanti olan spordan olunca çok da ileri gidemiyorlar. Arayüz vb. aynı, sadece daha siyah ve sarı.

Eki Görüntüle 140079

Ayrıca ben direkt Tod'dan almıştım. Sizin üyeliğiniz Digitürk cihazı da içeriyorsa ve cihaz sorun oluşturduysa, yine tekrar başvurup cihaz almanız gerekiyor diye biliyorum. O yayınları direkt uydudan çekiyor olması lazım. Tod üyeliği ile uydu üyeliği farklı diye biliyorum. Uydu üyeliğiniz varken tod vb. izleyecekseniz de işte bc uygulaması artık çalışmıyor. Belki Digitürk üyelerine özel açık tutuyor olabilirler. O da sadece kendi cihazlarında çalışıyor olabilir.

Ama Play Store'de Todd'da görünmüyor işin garip tarafı.

Bağlantıda belirtilen uygulamayı arar mısınız? Galiba diğer TV Box'lardan ayrı bir şekilde çalışıyor.