EkmekArasiSSD
Uzman
Kafamda 2 cihaz var. Biri Mi TV Stick 4k ve Mi Box S 4K 2. nesil. Hangi cihaz güçlüdür? Artıları ve eksileri nelerdir? Normalde Mi Box düşünürdüm ama bütçeyi zorluyor az.
Hocam Mi Box bütçemi zorluyor. En ucuzu 2000 TL ama siz daha pahalısını öneriyorsunuz.Bu ürünü araştır.
![]()
Mecool KM2 Plus 16 GB 4K Android TV Box Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Mecool KM2 Plus 16 GB 4K Android TV Box fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Mecool KM2 Plus 16 GB 4K Android TV Box özelliklerini incele, 2.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Alanlar fazlasıyla memnundu ve en önemlisi lisanslılardı. Kullananlara da rastladım ve gayet güzel çalışıyordu. Xiaomi almam sebebim bu. Elimde halihazırda Chromecast V3 mevcut ancak API güncel değil. Yani YouTube premium ve Adguard DNS'e rağmen 33 saniye geçilemeyen reklam yiyorum. Bir de HTML5 istemcisi olduğu için hesabıma da giriş yapamıyorum.Dreamstar Nova alabilirsin hocam. Xiaomi ürünlerini tavsiye etmem. Adı çıkmış.
4K versiyonu ile Box hemen hemen aynı güçte deniyordu. Box'ın fiyatı az bir şey uçuk olduğundan ne kadar istesem de alamıyor gibiyim açıkçası. Nasıl farklar var? Kullanımı nasıl ikisinin de?Hocam mi stick asla önermiyorum. Ben geçen ay mı ne aldım hemen iade ettim mi box 2. nesil aldim su anda cok memnunum.
Mi Stick aşırı kasma ve ısınma içeriyor gerek yok kesinlikle. Soracağın soru varsa deneyimlerimden yola çıkarak cevap verebilirim.
Şimdi şöyle Mi Stic female to female hdmi dönüştürücü ile geliyor zaten onu kullanaraktan cihazına bağlıyorsun, Mi Box ise direkt bağlanıyor.Hocam Mi Box bütçemi zorluyor. En ucuzu 2000 TL ama siz daha pahalısını öneriyorsunuz.
Alanlar fazlasıyla memnundu ve en önemlisi lisanslılardı. Kullananlara da rastladım ve gayet güzel çalışıyordu. Xiaomi almam sebebim bu. Elimde halihazırda Chromecast V3 mevcut ancak API güncel değil. Yani YouTube premium ve Adguard DNS'e rağmen 33 saniye geçilemeyen reklam yiyorum. Bir de HTML5 istemcisi olduğu için hesabıma da giriş yapamıyorum.
4K versiyonu ile Box hemen hemen aynı güçte deniyordu. Box'ın fiyatı az bir şey uçuk olduğundan ne kadar istesem de alamıyor gibiyim açıkçası. Nasıl farklar var? Kullanımı nasıl ikisinin de?
Zaten baştaki amacım Box almaktı ancak sonradan Stick'lerin olduğunu hatırladım. Fiyatları da uygun geldi üstüne de Box ile benzer performansı olduğunu okudum. Dolayısıyla Stick'e daha sıcak bakmıştım. Yoksa ki evet Box fazlasıyla iyi. Bakalım almaya çalışacağım Box'ı.Şimdi şöyle Mi Stic female to female hdmi dönüştürücü ile geliyor zaten onu kullanaraktan cihazına bağlıyorsun, Mi Box ise direkt bağlanıyor.
Onun dışında Mi Stick'i iade etmemin birinci sebebi ise YouTube'da videolarda kasması ve takılma problemleri yaşatmasıydı. Mi Box'ta herhangi bir şekilde böyle bir problem görmedim.
Ben şahsen monitor de kullanıyorum Mi Stick için kesinlikle Bluetooth hoparlor gerekiyor ancak Mi Box icin kablolu da kullanabilirsin.
Yani hocam butceniz elverisli degildir anliyorum fakat ben n11 uzerinden 7 Ekim tarihinde kuponlarla 1799₺'ye aldım. Bence alıyorken bu cihazda iyisini alın sonra başınız ağrımasın.
Kullanım konusunda özel bir sorunuz yoksa eğer genel olarak mantıkları aynı, kumandaları aynı ikisinin de Bluetooth. Wi-Fi konusunda bence Mi Box daha ileri seviye. Dediğim gibi Mi Box üzerinde 3.5mm jax girişi var ve ayriyetten 1 ade USB girişi var. Bunlar da extra güzel özellikler.
Hocam ben de aynı mantıkla düşünerek Mi Stick aldım ancak gerçekten çok pişman oldum. Bire bir olarak almamanızı tavsiye ederim. Hayırlısı olsun şimdiden kolay gelsin.Zaten baştaki amacım Box almaktı ancak sonradan Stick'lerin olduğunu hatırladım. Fiyatları da uygun geldi üstüne de Box ile benzer performansı olduğunu okudum. Dolayısıyla Stick'e daha sıcak bakmıştım. Yoksa ki evet Box fazlasıyla iyi. Bakalım almaya çalışacağım Box'ı.
Teşekkür ederim. Alabilirsem tatlı olur. Elimdeki Google Chromecast 3. nesil cihaz da aslında kullanılabiliyor da kendi kumandası yok, HTML5 istemcisi var ve dolayısıyla oturum açılamıyor. Premium ve Adguard DNS tanımlı olduğu halde 33 saniye geçilemez reklamlar yiyorum. Onun haricinde aslında iş görüyor. Ancak root ya da jailbreak yapma yolu yok bu cihazlara. Daha doğrusu uğraşan yok. Community'si oldukça küçük.Hocam ben de aynı mantıkla düşünerek Mi Stick aldım ancak gerçekten çok pişman oldum. Bire bir olarak almamanızı tavsiye ederim. Hayırlısı olsun şimdiden kolay gelsin.