Detaylar
Kim cevapladı?MicroG Installer Revived'ın içine güncel MicroG sürümünü ekleyin. Modülü kurun. LSPosed kurun ve FakeGApps kurup LSPosed'dan etkinleştirin.
Noogle MicroG modülü indirip içine güncel MicroG de ekleyebilirsiniz.
Hocam sanırım anladığım kadarıyla şunu yapmam lazım MicroG İnstaller Revived arşivden çıkarıp "/home/office/İndirilenler/microG_Installer_Revived/system/priv-app/GsfProxy/" buradaki GsfProxy.apk dosyasını güncel MicroG APK dosyası ile değiştirmem lazım doğru mu anladım?MicroG Installer Revived'ın içine güncel MicroG sürümünü ekleyin. Modülü kurun. LSPosed kurun ve FakeGApps kurup LSPosed'dan etkinleştirin.
Eki Görüntüle 198158Eki Görüntüle 198159Eki Görüntüle 198160
Hayır. GSFProxy'ye dokunmayın, GMSCore klasörünün içindeki APK'yı indirdiğiniz MicroG Hizmetleri ile değiştirin. Phonesky klasörünün içindeki APK'yı da MicroG Eşlikçisi ile değiştirin.Hocam sanırım anladığım kadarıyla şunu yapmam lazım MicroG İnstaller Revived arşivden çıkarıp "/home/office/İndirilenler/microG_Installer_Revived/system/priv-app/GsfProxy/" buradaki GsfProxy.apk dosyasını güncel MicroG APK dosyası ile değiştirmem lazım doğru mu anladım?
Hocam çok karışık gelmeye başladı https://github.com/nift4/microg_installer_revived ben bu sitedeki ile yapmaya çalışıyorum bunda GMSCore dosyası yok.Hayır. GSFProxy'ye dokunmayın, GMSCore klasörünün içindeki APK'yı indirdiğiniz MicroG Hizmetleri ile değiştirin. Phonesky klasörünün içindeki APK'yı da MicroG Eşlikçisi ile değiştirin.
priv-app klasörünün içinde ne var?Hocam çok karışık gelmeye başladı https://github.com/nift4/microg_installer_revived ben bu sitedeki ile yapmaya çalışıyorum bunda GMSCore dosyası yok
/microG_Installer_Revived/system/priv-app/GsfProxy/GsfProxy.apk
GsfProxy klasörü ve içerisindede GsfProxy.apk dosyası var hocam.
Hocam ben kendim bir Magisk modülü yapmayı deniyorum işe yarar mı?
Hocam bir Magisk modülü ile izinleri vermeyi ayarladım 3 izin hariç hepsini verebildim.
Son düzenleme: