WebSmith

Deneyimli
Makaleler
1
Önceden MicroG Installer Revived vardı ama proje güncelliğini kaybetmiş. MicroG nasıl kurarım? En iyi şekilde, çalışma durumu kısmındaki bütün tikleri nasıl aktif ederim?

Son düzenleyen: Moderatör:
MicroG Installer Revived'ın içine güncel MicroG sürümünü ekleyin. Modülü kurun. LSPosed kurun ve FakeGApps kurup LSPosed'dan etkinleştirin.

Noogle MicroG modülü indirip içine güncel MicroG de ekleyebilirsiniz.
Screenshot_20251102-125320_Madimak.webp
Screenshot_20251102-125405_LSPosed.webp
Screenshot_20251102-125344_microG_Servisleri.webp

MicroG Installer Revived'ın içine güncel MicroG sürümünü ekleyin. Modülü kurun. LSPosed kurun ve FakeGApps kurup LSPosed'dan etkinleştirin.

Noogle MicroG modülü indirip içine güncel MicroG de ekleyebilirsiniz.
Eki Görüntüle 198158Eki Görüntüle 198159Eki Görüntüle 198160
Hocam sanırım anladığım kadarıyla şunu yapmam lazım MicroG İnstaller Revived arşivden çıkarıp "/home/office/İndirilenler/microG_Installer_Revived/system/priv-app/GsfProxy/" buradaki GsfProxy.apk dosyasını güncel MicroG APK dosyası ile değiştirmem lazım doğru mu anladım?

Hocam sanırım anladığım kadarıyla şunu yapmam lazım MicroG İnstaller Revived arşivden çıkarıp "/home/office/İndirilenler/microG_Installer_Revived/system/priv-app/GsfProxy/" buradaki GsfProxy.apk dosyasını güncel MicroG APK dosyası ile değiştirmem lazım doğru mu anladım?
Hayır. GSFProxy'ye dokunmayın, GMSCore klasörünün içindeki APK'yı indirdiğiniz MicroG Hizmetleri ile değiştirin. Phonesky klasörünün içindeki APK'yı da MicroG Eşlikçisi ile değiştirin.

priv-app klasörünün içinde ne var?
/microG_Installer_Revived/system/priv-app/GsfProxy/GsfProxy.apk

GsfProxy klasörü ve içerisindede GsfProxy.apk dosyası var hocam.

Hocam ben kendim bir Magisk modülü yapmayı deniyorum işe yarar mı?

priv-app klasörünün içinde ne var?
Hocam bir Magisk modülü ile izinleri vermeyi ayarladım 3 izin hariç hepsini verebildim.

Son düzenleme: