rpmb

Üstün
Yer
mt_boot.c
Biliyorum, Magisk artık her şekilde tespit edilebiliyor ama ben yapabileceğim her şeyi yapmak istiyorum. Ne yapmalıyım?
Magisk 29 (ReZygisk), LSPosed 1.9.2.

Son düzenleyen: Moderatör:
Apatch veya KernelSU Next kurmayı dene.

Olmaz ise Shamiko ve nohello modullerini kur.

İntegrty box modulunu de kurmayı unutma.

Biliyorum, Magisk artık her şekilde tespit edilebiliyor ama ben yapabileceğim her şeyi yapmak istiyorum. Ne yapmalıyım?
Magisk 29 (rezygisk), LSPosed 1.9.2.

Hocam bu Magisk inatı ne için anlamadım ama birkaç fikir vereyim :D native detector, luna ve integrity testlerini geçseniz yeterli.
İntegrity için Android sürümünüzü bilmiyorum ama 13 altı sayıyorum pıf, tricky Store, tricky addon ve yuri keybox/meow integrity box modüllerini kurun, daha sonra integrity Box'un Action butonuna basın Magisk'ten her şeyi halleder tek tıkla.
LSPosed için IT olanı kullanın, HMA ile istediğiniz uygulamalardan LSPosed ve diğer uygulama listelerini gizleyin. Shamiko ve nohello kurun.
Magisk gizlemek hakkında pek bir fikrim yok ama Shamiko Nohello'nun yeterli olması lazım, sukisu, KernelSU gibi root yöneticilerinin en büyük avantajı özellikle sudo yetkisi vermediğiniz sürece hiçbir şekilde uygulamalar root olduğunu anlayamıyor yani tek tek denylist ayarlamanıza gerek kalmıyor, bence varsa kernelsu/sukisu geçin çok daha faydalı olur.

Rezygisk
Trickystore
Playintegrityfork
Shamiko
İntegritybox

Bunları indirmeden önce Magisk ayarlarından başka isimle Magisk'i gizle ve ksu webui standalone uygulamasını indirip root izni ver.

Tüm bunları yaptıktan sonra native dedector çıktısı at.