Quezzy 57 Bilgin Gelişen Oyun Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 5.358 Makaleler 64 Çözümler 104 Beğeniler 5.247 Yer Ankara 4 Nisan 2025 #11 50 yıl mı? Vay be. Konu için teşekkürler.
X Xudayar_Mirzayev Uzman Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 958 Çözümler 3 Beğeniler 961 Yer Maştağa 4 Nisan 2025 #12 50 yılır zirvede sarsılmadan kaldıysa bir 50 yıl daha böyle kalır. Eğer adamakıllı işlerini yapsalar. Ama yine de Microsoft sevdiğim firma. @Alice Büşra Alçınar Yenge bu paketler Xbox için mi? Windows için de varsa konu içinde paylaşır mısın?
50 yılır zirvede sarsılmadan kaldıysa bir 50 yıl daha böyle kalır. Eğer adamakıllı işlerini yapsalar. Ama yine de Microsoft sevdiğim firma. @Alice Büşra Alçınar Yenge bu paketler Xbox için mi? Windows için de varsa konu içinde paylaşır mısın?
Quezzy 57 Bilgin Gelişen Oyun Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 5.358 Makaleler 64 Çözümler 104 Beğeniler 5.247 Yer Ankara 4 Nisan 2025 #13 Xudayar_Mirzayev dedi: Windows için de varsa konu içinde paylaşır mısın? Genişletmek için tıkla... Edge için tema yayınlandı. https://microsoftedge.microsoft.com/addons/detail/microsoft-50th-anniversar/ecmhhoinlcdpipiafknffnlebngnfmop
Xudayar_Mirzayev dedi: Windows için de varsa konu içinde paylaşır mısın? Genişletmek için tıkla... Edge için tema yayınlandı. https://microsoftedge.microsoft.com/addons/detail/microsoft-50th-anniversar/ecmhhoinlcdpipiafknffnlebngnfmop
X Xudayar_Mirzayev Uzman Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 958 Çözümler 3 Beğeniler 961 Yer Maştağa 4 Nisan 2025 #14 Quezzy dedi: Edge için tema yayınlandı. https://microsoftedge.microsoft.com/addons/detail/microsoft-50th-anniversar/ecmhhoinlcdpipiafknffnlebngnfmop Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Peki Windows için var mı?
Quezzy dedi: Edge için tema yayınlandı. https://microsoftedge.microsoft.com/addons/detail/microsoft-50th-anniversar/ecmhhoinlcdpipiafknffnlebngnfmop Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Peki Windows için var mı?
Quezzy 57 Bilgin Gelişen Oyun Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 5.358 Makaleler 64 Çözümler 104 Beğeniler 5.247 Yer Ankara 4 Nisan 2025 #15 Xudayar_Mirzayev dedi: Teşekkürler. Peki Windows için var mı? Genişletmek için tıkla... Biraz baktım da bulamadım.
Xudayar_Mirzayev dedi: Teşekkürler. Peki Windows için var mı? Genişletmek için tıkla... Biraz baktım da bulamadım.
Bir Eren Uzman Katılım 4 Mart 2025 Mesajlar 24 Beğeniler 5 4 Nisan 2025 #16 Alice Büşra Alçınar dedi: 1975 yılında bugün kurulan Microsoft, 50. yıla özel paket yayınladı. Paket içinde bulunanlar ise şöyle: Dinamik arka planlar, Profil temaları, Rozetler, Microsoft Solitaire teması. Kullanmak isterseniz bu bağlantıdan ilgili pakete ulaşabilirsiniz. Eki Görüntüle 137800 Genişletmek için tıkla... Windows çok iyi bir işletim sistemi benim için, tek sorunu fazla gereksiz programlar ve toplanan veriler.
Alice Büşra Alçınar dedi: 1975 yılında bugün kurulan Microsoft, 50. yıla özel paket yayınladı. Paket içinde bulunanlar ise şöyle: Dinamik arka planlar, Profil temaları, Rozetler, Microsoft Solitaire teması. Kullanmak isterseniz bu bağlantıdan ilgili pakete ulaşabilirsiniz. Eki Görüntüle 137800 Genişletmek için tıkla... Windows çok iyi bir işletim sistemi benim için, tek sorunu fazla gereksiz programlar ve toplanan veriler.
X Xudayar_Mirzayev Uzman Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 958 Çözümler 3 Beğeniler 961 Yer Maştağa 4 Nisan 2025 #17 Quezzy dedi: Biraz baktım da bulamadım. Genişletmek için tıkla... Geri dönüşün için teşekkürler. Bir Eren dedi: Windows çok iyi bir işletim sistemi benim için, tek sorunu fazla gereksiz programlar ve toplanan veriler. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle.
Quezzy dedi: Biraz baktım da bulamadım. Genişletmek için tıkla... Geri dönüşün için teşekkürler. Bir Eren dedi: Windows çok iyi bir işletim sistemi benim için, tek sorunu fazla gereksiz programlar ve toplanan veriler. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle.
Reend 57 Üstün Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 1.013 Makaleler 2 Çözümler 19 Beğeniler 1.465 Yer Rook Islands 4 Nisan 2025 #18 Bende diyorum bugün neden kötü geçiyor.
GucukBey Uzman Katılım 15 Mart 2025 Mesajlar 137 Beğeniler 140 4 Nisan 2025 #19 Pekala Windows kullanıcısı bugünlük seni affediyorum. Windows 11 yüklemen için 3 değil 2 kez zorbalık yapacağım.
Pekala Windows kullanıcısı bugünlük seni affediyorum. Windows 11 yüklemen için 3 değil 2 kez zorbalık yapacağım.