Requiemm Üstün Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 1.250 Makaleler 2 Çözümler 7 Beğeniler 844 25 Haziran 2024 #1 Arkadaşlar Microsoft Authenticator kullanıyorum. Dün telefonu sıfırladım şimdi Rockstar Games hesabıma girmem gerekiyor ama Authenticator uygulamasında Rockstar hesabı yok ve Authenticator'a kodu giremiyorum, yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2024
Arkadaşlar Microsoft Authenticator kullanıyorum. Dün telefonu sıfırladım şimdi Rockstar Games hesabıma girmem gerekiyor ama Authenticator uygulamasında Rockstar hesabı yok ve Authenticator'a kodu giremiyorum, yardım eder misiniz?
1 1854 Becerikli Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 550 Çözümler 6 Beğeniler 426 25 Haziran 2024 #2 Yedek almadıysan geçmiş olsun üstüne soğuk su içmeni öneririm. 2-3 hesabımı bu yüzden sonsuzluğa uğurladım.
Yedek almadıysan geçmiş olsun üstüne soğuk su içmeni öneririm. 2-3 hesabımı bu yüzden sonsuzluğa uğurladım.
Sensei Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.337 Makaleler 3 Çözümler 17 Beğeniler 4.676 25 Haziran 2024 #3 SMS, e-posta gibi kurtarma yontemleri yoksa destege yaz. Genelde cozuyorlar.
KS KS Requiemm Üstün Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 1.250 Makaleler 2 Çözümler 7 Beğeniler 844 25 Haziran 2024 #4 1854 dedi: Yedek almadıysan geçmiş olsun üstüne soğuk su içmeni öneririm. 2-3 hesabımı bu yüzden sonsuzluğa uğurladım. Genişletmek için tıkla... Çok hesap girmemiştim zaten hocam 4 5 hesap vardı Rockstar haricindekileri kaldırabilirimde Rockstar'ı ne yapacağım bilmiyorum. Sensei dedi: SMS, e-posta gibi kurtarma yontemleri yoksa destege yaz. Genelde cozuyorlar. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam rockstara destek attım kaldırdılar doğrulamayı. Son düzenleme: 25 Haziran 2024
1854 dedi: Yedek almadıysan geçmiş olsun üstüne soğuk su içmeni öneririm. 2-3 hesabımı bu yüzden sonsuzluğa uğurladım. Genişletmek için tıkla... Çok hesap girmemiştim zaten hocam 4 5 hesap vardı Rockstar haricindekileri kaldırabilirimde Rockstar'ı ne yapacağım bilmiyorum. Sensei dedi: SMS, e-posta gibi kurtarma yontemleri yoksa destege yaz. Genelde cozuyorlar. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam rockstara destek attım kaldırdılar doğrulamayı.