Hepinize teşekkür ederim, APKMirror ile uğraşmayayım o zaman.
Ben ApkMirror'dan kurdum, sorunsuz kullanıyorum. Birkaç reklam çıkıyor ama onları geçiyorsunuz problem değil. Amaç zaten Discord'u sorunsuz kullanmak.
Hepinize teşekkür ederim, APKMirror ile uğraşmayayım o zaman.
Sizin konunuza şu an bakıyordum yeni fark ettim, kusura bakmayın. Aslında istediğim Google Play' den indirmek de o da zor gibi.Ben ApkMirror'dan kurdum, sorunsuz kullanıyorum. Birkaç reklam çıkıyor ama onları geçiyorsunuz problem değil. Amaç zaten Discord'u sorunsuz kullanmak.
Samsung Galaxy S25 FE kullanıyorum, forumlara baktığımda çoğunlukla Aurora Store önerilmiş. Bu uygulamayı nereden indirmeliyim ya da daha iyi bir yöntem var mı? Önceliğim Google Play'den indirmek ama ödeme yöntemlerinden ülke değiştirdiğimde Discord marketimde gözüktü ancak indirmede hata verdi.
Sizin konunuza şu an bakıyordum yeni fark ettim, kusura bakmayın. Aslında istediğim Google Play' den indirmek de o da zor gibi.
Yine de mobil anlık bildirimleri almak ve aramalara girmek için uygulama gerekli değil m?Bence uygulamayı indirme güvenli bir VPN indir tarayıcı ile Discord kullan ben şahsen böyle yapıyorum daha güvenli zaten Discord kullanmak için VPN her türlü şart.
Yine de mobil anlık bildirimleri almak ve aramalara girmek için uygulama gerekli değil m?
Evet ama o özelliklere ihtiyacım var.Anlık bildirim ve arama için gerekli olabilir ama mesaj açmak için gerekmeyebilir.
Teşekkürler.O zaman uygulama indirmen gerekiyor https://www.tamindir.com/indir/discord-apk/ ben bunu kullanıyordum sesli sohbet için hiçbir zararını görmedim zaten tamindir güvenilir bir site.
Aurora Store'yı buradan indirebilirsin:
![]()
Aurora Store | F-Droid - Free and Open Source Android App Repository
Google Play için şık bir tasarım ve gizlilik ile resmi olmayan FOSS istemcif-droid.org