- Makaleler
- 9
Bundan daha güvenilir bir site yok hocam.Buradaki APK kaynaklarının güvenilirliği hakkında emin misiniz?
Bundan daha güvenilir bir site yok hocam.Buradaki APK kaynaklarının güvenilirliği hakkında emin misiniz?
Cihazımda birden fazla Google hesabı barındırdığımdan bölge değiştirme seçeneği benim için en son çare diyebilirim, Apkmirror seçeneğini kullanacağım. Teşekkürler.APK indirmek daha kolay hocam bunun içinde apkmirror en güvenilir olanlardan.
APK indirmek istemezseniz böyle bir yöntem daha var:
Öncelikle farklı ülkeye bağlı bir VPN aç (tercihen planet VPN sen istediğini de kullanabilirsin).
Sonra ayarlara gidip uygulamalar kısmından Google Play Store ve Google Play Hizmetleri'ni bul daha sonra tüm verileri temizle.
VPN açıkken tekrar Google Play Store'a gir ülken değişmiş olmalı. Artık VPN kapalı dahi olsa da Google Play Store'da bölgeniz yabancı olarak gözükecek.
Daha fazla bilgi için hocam:
Ben şu ana kadar bir sorun yaşamadım. Güvenilir olduğunu düşünüyorum.Buradaki APK kaynaklarının güvenilirliği hakkında emin misiniz?
Taglar yok.Anladım. Ben bu şekilde kullanıyordum problem yaşamamıştım.
Düzenleme: Eskiden AuroraStore vardı o da Discord'u kaldırdı diye biliyorum.
Merak edenler için de VirusTotal sonucu:Cihazımda birden fazla Google hesabı barındırdığımdan bölge değiştirme seçeneği benim için en son çare diyebilirim, Apkmirror seçeneğini kullanacağım. Teşekkürler.
Başkasının işine yarayabilir diye paylaşayım dedim, stabil son sürümü buradan indirdim. Sorun yok gibi görünüyor.
Aurora Store'a VPN ile girerek Discord'u kolayca yükleyebilirsiniz. Sorun olmaması lazım.