Erdem1254

Becerikli
Samsung Galaxy S25 FE kullanıyorum, forumlara baktığımda çoğunlukla Aurora Store önerilmiş. Bu uygulamayı nereden indirmeliyim ya da daha iyi bir yöntem var mı? Önceliğim Google Play'den indirmek ama ödeme yöntemlerinden ülke değiştirdiğimde Discord marketimde gözüktü ancak indirmede hata verdi.

Samsung Galaxy S25 FE kullanıyorum, forumlara baktığımda çoğunlukla Aurora Store önerilmiş. Bu uygulamayı nereden indirmeliyim ya da daha iyi bir yöntem var mı? Önceliğim Google Play'den indirmek ama ödeme yöntemlerinden ülke değiştirdiğimde Discord marketimde gözüktü ancak indirmede hata verdi.
Aurora Store'yı burdan indirebilirsin:

Anlık güncelleme almak için Aura Store'den daha iyi bir alternatif yok illa Aura Store kullanmak istemeyenler için apkmirror en iyi alternatif.

Konuyu inceleyiniz; arkadaşımızın verdiği tavsiye üzerine dün sorunsuz kurdum kullanıyorum.

Gayette güvenilirdir topluluk odaklı ve sadece açık kaynaklı uygulamalar vardır F-Droid'de. En iyi yöntem yine Aurora Store.
Güncelleme yapmak istiyorsanız sağlıklı. Zararı'da olmaz.

Konuyu inceleyiniz; arkadaşımızın verdiği tavsiye üzerine dün sorunsuz kurdum kullanıyorum.
Hepinize teşekkür ederim, APKMirror ile uğraşmayayım o zaman.