Samsung Galaxy S25 FE kullanıyorum, forumlara baktığımda çoğunlukla Aurora Store önerilmiş. Bu uygulamayı nereden indirmeliyim ya da daha iyi bir yöntem var mı? Önceliğim Google Play'den indirmek ama ödeme yöntemlerinden ülke değiştirdiğimde Discord marketimde gözüktü ancak indirmede hata verdi.
Detaylar
Kim cevapladı?KakaoluKekAdam
Yetkin
Aurora Store'yı burdan indirebilirsin:Samsung Galaxy S25 FE kullanıyorum, forumlara baktığımda çoğunlukla Aurora Store önerilmiş. Bu uygulamayı nereden indirmeliyim ya da daha iyi bir yöntem var mı? Önceliğim Google Play'den indirmek ama ödeme yöntemlerinden ülke değiştirdiğimde Discord marketimde gözüktü ancak indirmede hata verdi.
Aurora Store | F-Droid - Free and Open Source Android App Repository
Google Play için şık bir tasarım ve gizlilik ile resmi olmayan FOSS istemci
Teşekkür ederim, sizce en iyi yöntem nedir? Çok bilmediğim için attığınız siteyi ilk kez gördüm, bilinen bir site mi?Aurora Store'yı burdan indirebilirsin:
![]()
Aurora Store | F-Droid - Free and Open Source Android App Repository
Google Play için şık bir tasarım ve gizlilik ile resmi olmayan FOSS istemcif-droid.org
Cipher10101
Becerikli
Samsung Galaxy S25 FE kullanıyorum, forumlara baktığımda çoğunlukla Aurora Store önerilmiş. Bu uygulamayı nereden indirmeliyim ya da daha iyi bir yöntem var mı? Önceliğim Google Play'den indirmek ama ödeme yöntemlerinden ülke değiştirdiğimde Discord marketimde gözüktü ancak indirmede hata verdi.
Anlık güncelleme almak için Aura Store'den daha iyi bir alternatif yok illa Aura Store kullanmak istemeyenler için apkmirror en iyi alternatif.
Benim niyetim Discord' u indirdikten sonra uygulama marketini kaldırmaktı ancak Aurora Store' un telefonumda yüklü kalması daha mı sağlıklı?Anlık güncelleme almak için Aura Store'den daha iyi bir alternatif yok illa Aura Store kullanmak istemeyenler için apkmirror en iyi alternatif.
KakaoluKekAdam
Yetkin
Gayette güvenilirdir topluluk odaklı ve sadece açık kaynaklı uygulamalar vardır F-Droid'de. En iyi yöntem yine Aurora Store.Teşekkür ederim, sizce en iyi yöntem nedir? Çok bilmediğim için attığınız siteyi ilk kez gördüm, bilinen bir site mi?
Cipher10101
Becerikli
Güncelleme yapmak istiyorsanız sağlıklı. Zararı'da olmaz.Benim niyetim Discord' u indirdikten sonra uygulama marketini kaldırmaktı ancak Aurora Store' un telefonumda yüklü kalması daha mı sağlıklı?
Selam,
Discord uygulamasını bir türlü telefona indiremedim. Happymod üzerinden uygulama güncel olmadığı için çalışmıyor, birkaç alternatif denedim ama başaramadım. Bilgisayarda kullanıyorum bir sorun yok ama bir şeyleri takip etmek için telefona kurmam lazım. Eskiden telefonda kullanıyordum ama şimdi uygulama çalışmıyor.
Discord uygulamasını bir türlü telefona indiremedim. Happymod üzerinden uygulama güncel olmadığı için çalışmıyor, birkaç alternatif denedim ama başaramadım. Bilgisayarda kullanıyorum bir sorun yok ama bir şeyleri takip etmek için telefona kurmam lazım. Eskiden telefonda kullanıyordum ama şimdi uygulama çalışmıyor.
- GodOfWar
- discord güncel nasıl nasıl indirilir sürümü
- Forum: Mobil Uygulamalar
Konuyu inceleyiniz; arkadaşımızın verdiği tavsiye üzerine dün sorunsuz kurdum kullanıyorum.
Stormweaver
Uzman
Aurora Store iyidir hocam.
Gayette güvenilirdir topluluk odaklı ve sadece açık kaynaklı uygulamalar vardır F-Droid'de. En iyi yöntem yine Aurora Store.
Güncelleme yapmak istiyorsanız sağlıklı. Zararı'da olmaz.
Selam,
- GodOfWar
- discord güncel nasıl nasıl indirilir sürümü
- Forum: Mobil Uygulamalar
Konuyu inceleyiniz; arkadaşımızın verdiği tavsiye üzerine dün sorunsuz kurdum kullanıyorum.
Hepinize teşekkür ederim, APKMirror ile uğraşmayayım o zaman.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer