683

Yetkin
Makaleler
3
microsoft-edge-chrome-indirilmesini-engelliyor-1.webp

Microsoft, Bing'i kullanmanız için Chrome'da reklam göstermeye başladı. İnternet arama motoru olan Bing'i daha fazla kullanıcıya ulaştırmak için Windows 10 ve Windows 11 işletim sistemlerinde Chrome kullanıcılarına, engellenemeyen pop-uplar aracılığıyla Bing'i denemeleri için Microsoft çağrıda bulunuyor. Konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Kaynak: Microsoft Google'ı çok kızdırdı, ipler kopmak üzere

Eki Görüntüle 27503

Microsoft, Bing'i kullanmanız için Chrome'da reklam göstermeye başladı. İnternet arama motoru olan Bing'i daha fazla kullanıcıya ulaştırmak için Windows 10 ve Windows 11 işletim sistemlerinde Chrome kullanıcılarına, engellenemeyen pop-uplar aracılığıyla Bing'i denemeleri için Microsoft çağrıda bulunuyor. Konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Kaynak: Microsoft Google'ı çok kızdırdı, ipler kopmak üzere

Microsoft yine Microsoftluğunu yapıyor. Linux daha da gelişip popülerleşse de, bu saçma şeylerden kurtulsa insanlar.

Zaten geliyor gelmekte olan, bu ay dünya genelinde %4 olmuş, geçen %3 civarıydı.

Hem tarayıcısı hem de arama motoru rezalet kendilerini küçük düşürüyorlar.

Neyse Opera devam.

Son düzenleme:
Kullanmasan bile Chrome arama geçmişini Edge ile eşitliyor iznin olmasa bile. Tarayıcıyı zorla varsayılan yaptırıyor. Adeta bir spyware gibi çalışıyor. Linux'ta öyle bir şey yok rahat rahat kullanıyorum kimsede bana karışamıyor. Microsoft'un Edge'yi nasıl bir spyware gibi kullandığı ile ilgili makaleyi aşağıya bırakıyorum merak eden okuyabilir.