Düşündürücü
Yetkin
Tekelleşmeye hayır!
Bu olaya rağmen neden hala kendi tarayıcılarına zorla geçirmeye çalışıyorlar ki? Zaten bu telemetriyi kullanırken tüm verileri almış olmuyorlar mı bir bakımaKullanmasan bile Chrome arama geçmişini Edge ile eşitliyor iznin olmasa bile. Tarayıcıyı zorla varsayılan yaptırıyor. Adeta bir spyware gibi çalışıyor. Linux'ta öyle bir şey yok rahat rahat kullanıyorum kimsede bana karışamıyor. Microsoft'un Edge'yi nasıl bir spyware gibi kullandığı ile ilgili makaleyi aşağıya bırakıyorum merak eden okuyabilir.
![]()
Microsoft stole my Chrome tabs, and it wants yours, too
Microsoft Edge is misbehaving.www.theverge.com
Linux candır.Eki Görüntüle 27503
Microsoft, Bing'i kullanmanız için Chrome'da reklam göstermeye başladı. İnternet arama motoru olan Bing'i daha fazla kullanıcıya ulaştırmak için Windows 10 ve Windows 11 işletim sistemlerinde Chrome kullanıcılarına, engellenemeyen pop-uplar aracılığıyla Bing'i denemeleri için Microsoft çağrıda bulunuyor. Konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Kaynak: Microsoft Google'ı çok kızdırdı, ipler kopmak üzere
Bu olaya rağmen neden hala kendi tarayıcılarına zorla geçirmeye çalışıyorlar ki? Zaten bu telemetriyi kullanırken tüm verileri almış olmuyorlar mı bir bakıma![]()
daha fazla kazanç için.Bu olaya rağmen neden hala kendi tarayıcılarına zorla geçirmeye çalışıyorlar ki? Zaten bu telemetriyi kullanırken tüm verileri almış olmuyorlar mı bir bakıma![]()
Sohbeti keyifli biri incelemeleri de aynı şekilde.
Sadece Linux tarafında![]()