5707

Başarılı
Makaleler
4
Normalde 725 lira civarında. Ön plandaki özelliği derin düşünme ile 30 sn süreyle daha ayrıntılı inceliyor. Bence fena değil, bedavayken denenir. Derin düşünme özelliğini PC'de hem Microsoft Edge hem Copilot sitesinden kullanabiliyorsunuz. Mobilde Microsoft Edge'den kullanılamıyor Copilot'a yönlendiriyor. Copilot fena değil diye Bing'inkini de denedim ama Bing hala kötü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde 725 lira civarında. Ön plandaki özelliği derin düşünme ile 30 sn süreyle daha ayrıntılı inceliyor. Bence fena değil, bedavayken denenir. Derin düşünme özelliğini PC'de hem Microsoft Edge hem Copilot sitesinden kullanabiliyorsunuz. Mobilde Microsoft Edge'den kullanılamıyor Copilot'a yönlendiriyor. Copilot fena değil diye Bing'inkini de denedim ama Bing hala kötü.

ChatGPT daha iyi ya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Microsoft'un zorla "Edge kullanacaksın!" dayatması nedeniyle bu yapay zekadan da nefret ediyorum.

Adamlar Google'a karşı pes edip Chromium tabanlı browser yaptılar diye seviniyorum, abi nasıl becerdiyseler Chromium fan boy olan bana Microsoft Edge'den nefret ettirdiler.

Başta Linux desteği yok diye kullanmıyordum zorla Windows'dan kaldırıyordum, şimdi de Edge olmayan sistemlerde Windows Update çalışmamasını da sağladılar.

Adamlar Chromium gibi güzel bir motordan yine kötü tarayıcı yapmayı başardılar ya, helal olsun!

Neyse ki vakti gelince ömrümü Windows'la değil Linux'le geçiriceğim.