Microsoft Edge hâlâ yetersiz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 11454
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 467
  • Etiketler Etiketler
    edge

11454

Uzman
GPU hızlandırma çok yanlış çalışıyor ve arada ekrana glitch atıyor, araştırdığım zaman bunu yaşayan başkaları da var mış. Arka planda çok fazla RAM tüketiyor ve ben arka planda çalıştırmasam bile gidip baktığım zaman her türlü hizmetlerinin arka planda çalıştığını görüyorum. Varsayılan olarak saçma şeylerle ve izinlerle gelmesini zaten söylemiyorum.

Sırf Microsoft ekosistemini daha fazla kullandığım için kullanıyorum ya. 3 kez kendi kendine çerezleri sıfırladı falan. Bir daha olursa değiştireceğim tarayıcımı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sırf Microsoft ekosistemini daha fazla kullandığım için kullanıyorum ya. 3 kez kendi kendine çerezleri sıfırladı falan. Bir daha olursa değiştireceğim tarayıcımı.
Firefox kullanıyordum yavaşladığı için geçtim, tamam hızlı ama paranoyak edecek sorunları var.

Boşu boşuna AMD'ye saydırıyormuşum demek ki o glitch sürücüyü güncelledikten sonra olmaya başladı.

Bana katılmaya bilirsiniz ama Edge, Chrome, Opera falan hepsinin çok kötü olduğunu düşünüyorum. Chromium tarafında Brave iyi. Ben yine de Firefox tercih ediyorum. Varsın bazı siteler yarım saniye geç açılsın ama daha gizli ve güvenli olsun. Ayrıca Chromium tabanlı tarayıcıların pazar payını artırmak Google'in tekel durumunu daha da artırır. Yani siz Opera, Brave veya Edge falan da kullansanız; Google'ın Firefox kullanmanızdan çok daha fazla işine geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de Windows kullandığım için kendi yazılımı diye Edge kullanıyorum. Benim gibi takıntılı değilseniz Firefox öneririm.

Ortam oynatıcısına kadar hep kendi yazılımını kullanırdım. Sonunda dayanamayıp GOM'a döndüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…