GPU hızlandırma çok yanlış çalışıyor ve arada ekrana glitch atıyor, araştırdığım zaman bunu yaşayan başkaları da var mış. Arka planda çok fazla RAM tüketiyor ve ben arka planda çalıştırmasam bile gidip baktığım zaman her türlü hizmetlerinin arka planda çalıştığını görüyorum. Varsayılan olarak saçma şeylerle ve izinlerle gelmesini zaten söylemiyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Mart 2024
Aynen Glitch olayı bende de var.
Firefox kullanıyordum yavaşladığı için geçtim, tamam hızlı ama paranoyak edecek sorunları var.Sırf Microsoft ekosistemini daha fazla kullandığım için kullanıyorum ya. 3 kez kendi kendine çerezleri sıfırladı falan. Bir daha olursa değiştireceğim tarayıcımı.
KakaoluKekAdam
Yetkin
Brave geçebilirsiniz.
Bu glitch sorununu son 1 haftadır Chrome'da ben de yaşıyorum. Bu genel Chromium sorunu sanırım.
Boşu boşuna AMD'ye saydırıyormuşum demek ki o glitch sürücüyü güncelledikten sonra olmaya başladı.
MUHAMMET EMİN ÖZEN
Uzman
Edge kullanmayın bence. Dünyanın en saçma web tarayıcısı.
Bana katılmaya bilirsiniz ama Edge, Chrome, Opera falan hepsinin çok kötü olduğunu düşünüyorum. Chromium tarafında Brave iyi. Ben yine de Firefox tercih ediyorum. Varsın bazı siteler yarım saniye geç açılsın ama daha gizli ve güvenli olsun. Ayrıca Chromium tabanlı tarayıcıların pazar payını artırmak Google'in tekel durumunu daha da artırır. Yani siz Opera, Brave veya Edge falan da kullansanız; Google'ın Firefox kullanmanızdan çok daha fazla işine geliyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
RoaringLion
Üstün
Ben de Windows kullandığım için kendi yazılımı diye Edge kullanıyorum. Benim gibi takıntılı değilseniz Firefox öneririm.
Ortam oynatıcısına kadar hep kendi yazılımını kullanırdım. Sonunda dayanamayıp GOM'a döndüm.
Ortam oynatıcısına kadar hep kendi yazılımını kullanırdım. Sonunda dayanamayıp GOM'a döndüm.