Microsoft Edge nasıl bir tarayıcı?

ISO modlarken ilk 3 tedir kaldırdıklarım arasında.
1- Edge
2- OneDrive
3- BitLocker
Brave kullanabilirsiniz, kendi reklam engelleyicisi var, iyi iş cıkartıyor.

RAM kullanımı aynı gibi Chrome'la galiba ve onun gibi yine Dolby Vision ve Atmos desteği var.

ISO modlarken ilk 3 tedir kaldırdıklarım arasında.
1- Edge
2- OneDrive
3- BitLocker
Brave kullanabilirsiniz, kendi reklam engelleyicisi var, iyi iş cıkartıyor.
Brave kurunca beraberiyle birlikte "saçma" özelliklerde geliyor. Crypto, wallet vs. Benim gibi kullanıcılar için bunlar önemli değil.

Böyle zorla dayatılan tarayıcıları hiç sevmem. Daha iyi Chromium tarayıcılar var, mesela Helium kendim kullanıyorum.

Fazla karışık çok şey var hiç begenmedim ben

Bir süre denedim, pek beğenemedim. Alışkanlıktan dolayı Chrome ile devam ediyorum. Bir ara Firefox denemek istiyorum ama.

Pc'de süs benim için. Vivaldi ve Firefox dönüşümlü kullanıyorum.Ağırlıklı Vivaldi tabii ki.

Uzun süre Edge kullanmışlığım var tarayıcı güzel bence RAM kullanımı diğer tarayıcılarla neredeyse aynı seyrediyor. Performans açısından bir sorun yoktu fakat debloat yapıp birkaç ayarı değiştirirseniz hala kullanılabilir. Aktif olarak chrome kullanıyorum ama bir daha ki format atışımda yeniden Edge kullanmayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…