Google'ın fazla RAM kullanmasından ve şu anki kullandığım tarayıcının (Vivaldi) 20 saniyede anca açılması, arada donması yüzünden yeni tarayıcı arıyorum. Microsoft Edge gözüme takıldı, nasıl bir tarayıcı? Kaynak kullanımı ve kişiselleştirme açısından. Özellikle, kullananlar cevap verirse mutlu olurum, teşekkürler.
ISO modlarken ilk 3 tedir kaldırdıklarım arasında.
1- Edge
2- OneDrive
3- BitLocker
Brave kullanabilirsiniz, kendi reklam engelleyicisi var, iyi iş cıkartıyor.
Google'ın fazla RAM kullanmasından ve şu anki kullandığım tarayıcının (Vivaldi) 20 saniyede anca açılması, arada donması yüzünden yeni tarayıcı arıyorum. Microsoft Edge gözüme takıldı, nasıl bir tarayıcı? Kaynak kullanımı ve kişiselleştirme açısından. Özellikle, kullananlar cevap verirse mutlu olurum, teşekkürler.
ISO modlarken ilk 3 tedir kaldırdıklarım arasında.
1- Edge
2- OneDrive
3- BitLocker
Brave kullanabilirsiniz, kendi reklam engelleyicisi var, iyi iş cıkartıyor.
Firefox dışında alternatif kaldığını düşünmüyorum ben maalesef. Firefox bile bazı ayarlamalar istiyorken başka tarayıcı kullanmayı düşünmek bana uygun gelmiyor. Zen Browser olabilir ama o da zaten Firefox tabanlı.
Uzun süre Edge kullanmışlığım var tarayıcı güzel bence RAM kullanımı diğer tarayıcılarla neredeyse aynı seyrediyor. Performans açısından bir sorun yoktu fakat debloat yapıp birkaç ayarı değiştirirseniz hala kullanılabilir. Aktif olarak chrome kullanıyorum ama bir daha ki format atışımda yeniden Edge kullanmayı düşünüyorum.