2 2133 Uzman Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 537 Çözümler 4 Beğeniler 380 12 Kasım 2024 #1 Selam arkadaşlar, bugün Tiny 10'a geçtim. Fakat Edge hiçbir şekilde önceki verilerimi getirmiyor. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Kasım 2024
Selam arkadaşlar, bugün Tiny 10'a geçtim. Fakat Edge hiçbir şekilde önceki verilerimi getirmiyor. Ne yapmalıyım?
Çözüm NexusTS 12 Kasım 2024 2133 dedi: Selam arkadaşlar, bugün Tiny 10'a geçtim. Fakat Edge hiçbir şekilde önceki verilerimi getirmiyor. Ne yapmalıyım? Eki Görüntüle 97899 Genişletmek için tıkla... Beta sürümünü indirmeyi dener misin? Verilerini sıfırlamayı ya da kaldırıp Microsoft Store'dan tekrar kurmayı da deneyebilirsiniz.
2133 dedi: Selam arkadaşlar, bugün Tiny 10'a geçtim. Fakat Edge hiçbir şekilde önceki verilerimi getirmiyor. Ne yapmalıyım? Eki Görüntüle 97899 Genişletmek için tıkla... Beta sürümünü indirmeyi dener misin? Verilerini sıfırlamayı ya da kaldırıp Microsoft Store'dan tekrar kurmayı da deneyebilirsiniz.
NexusTS Yetkin Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 590 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 492 12 Kasım 2024 #2 2133 dedi: Selam arkadaşlar, bugün Tiny 10'a geçtim. Fakat Edge hiçbir şekilde önceki verilerimi getirmiyor. Ne yapmalıyım? Eki Görüntüle 97899 Genişletmek için tıkla... Beta sürümünü indirmeyi dener misin? Verilerini sıfırlamayı ya da kaldırıp Microsoft Store'dan tekrar kurmayı da deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
2133 dedi: Selam arkadaşlar, bugün Tiny 10'a geçtim. Fakat Edge hiçbir şekilde önceki verilerimi getirmiyor. Ne yapmalıyım? Eki Görüntüle 97899 Genişletmek için tıkla... Beta sürümünü indirmeyi dener misin? Verilerini sıfırlamayı ya da kaldırıp Microsoft Store'dan tekrar kurmayı da deneyebilirsiniz.
O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.602 12 Kasım 2024 #3 Ayarları sıfırlmayı daha sonra tekrar yapmayı dener misin? Ayrıca bazen kapat aç yapınca da düzeliyor. Artı 0 Eksi
Ayarları sıfırlmayı daha sonra tekrar yapmayı dener misin? Ayrıca bazen kapat aç yapınca da düzeliyor.
KS KS 2 2133 Uzman Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 537 Çözümler 4 Beğeniler 380 12 Kasım 2024 #4 NexusTS dedi: Beta sürümünü indirmeyi dener misin? Verilerini sıfırlamayı ya da kaldırıp Microsoft Store'dan tekrar kurmayı da deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Anlayamadım. Tiny 10'un mu beta sürümünü indirmeliyim? 2.de Microsoft Store bulunmuyor tiny 10 da Oltran dedi: Ayarları sıfırlmayı daha sonra tekrar yapmayı dener misin? Ayrıca bazen kapat aç yapınca da düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Denedim olmuyor. Artı 0 Eksi
NexusTS dedi: Beta sürümünü indirmeyi dener misin? Verilerini sıfırlamayı ya da kaldırıp Microsoft Store'dan tekrar kurmayı da deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Anlayamadım. Tiny 10'un mu beta sürümünü indirmeliyim? 2.de Microsoft Store bulunmuyor tiny 10 da Oltran dedi: Ayarları sıfırlmayı daha sonra tekrar yapmayı dener misin? Ayrıca bazen kapat aç yapınca da düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Denedim olmuyor.
NexusTS Yetkin Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 590 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 492 12 Kasım 2024 #5 2133 dedi: Anlayamadım. Tiny 10'un mu beta sürümünü indirmeliyim? 2.de Microsoft Store bulunmuyor tiny 10 da Denedim olmuyor. Genişletmek için tıkla... Edge'nin Web'den de indirilebiliyor Beta sürümü. Artı 0 Eksi
2133 dedi: Anlayamadım. Tiny 10'un mu beta sürümünü indirmeliyim? 2.de Microsoft Store bulunmuyor tiny 10 da Denedim olmuyor. Genişletmek için tıkla... Edge'nin Web'den de indirilebiliyor Beta sürümü.
KS KS 2 2133 Uzman Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 537 Çözümler 4 Beğeniler 380 12 Kasım 2024 #6 NexusTS dedi: Beta sürümünü indirmeyi dener misin? Verilerini sıfırlamayı ya da kaldırıp Microsoft Store'dan tekrar kurmayı da deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Canary sürümüyle çözüldü teşekkürler. Artı 0 Eksi
NexusTS dedi: Beta sürümünü indirmeyi dener misin? Verilerini sıfırlamayı ya da kaldırıp Microsoft Store'dan tekrar kurmayı da deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Canary sürümüyle çözüldü teşekkürler.