Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Selam arkadaşlar, bugün Tiny 10'a geçtim. Fakat Edge hiçbir şekilde önceki verilerimi getirmiyor. Ne yapmalıyım?
Eki Görüntüle 97899
Beta sürümünü indirmeyi dener misin? Verilerini sıfırlamayı ya da kaldırıp Microsoft Store'dan tekrar kurmayı da deneyebilirsiniz.
NexusTS
Yetkin
- Makaleler
- 1
Selam arkadaşlar, bugün Tiny 10'a geçtim. Fakat Edge hiçbir şekilde önceki verilerimi getirmiyor. Ne yapmalıyım?
Eki Görüntüle 97899
Beta sürümünü indirmeyi dener misin? Verilerini sıfırlamayı ya da kaldırıp Microsoft Store'dan tekrar kurmayı da deneyebilirsiniz.
Anlayamadım. Tiny 10'un mu beta sürümünü indirmeliyim? 2.de Microsoft Store bulunmuyor tiny 10 da
Denedim olmuyor.Ayarları sıfırlmayı daha sonra tekrar yapmayı dener misin? Ayrıca bazen kapat aç yapınca da düzeliyor.
NexusTS
Yetkin
- Makaleler
- 1
Anlayamadım. Tiny 10'un mu beta sürümünü indirmeliyim? 2.de Microsoft Store bulunmuyor tiny 10 da
Denedim olmuyor.
Edge'nin Web'den de indirilebiliyor Beta sürümü.
Canary sürümüyle çözüldü teşekkürler.Beta sürümünü indirmeyi dener misin? Verilerini sıfırlamayı ya da kaldırıp Microsoft Store'dan tekrar kurmayı da deneyebilirsiniz.