Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Peak2Core

Başarılı
Merhaba,

Şirket bilgisayarımda uzun süredir Windows 10 yüklüydü ve Microsoft Edge'de siteleri uygulama olarak yükleyip sorunsuz kullanıyordum. Bugün Windows 11 işletim sistemini kurdum. Aynı şekilde Edge üzerinden kullandığım siteyi uygulama olarak yükledim fakat uygulamaya her girişimde resimden de görüleceği üzere URL kısmı çıkıyor. Ayarları kurcaladım fakat bir türlü URL kısmını kaldıramadım. Özel şirket bilgileri gözüktüğü için görüntünün çoğunu bulanıklaştırdım. Bahsettiğim kısım üst sol tarafta HTTPS ile başlan kısım. URL ve site başlığı yazmakta. Bu kısmı nasıl kaldırabilirim?

Konu hakkında desteğinizi rica ederim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.webp
    Screenshot_1.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 84
Çözüm
Bahsettiğiniz çubuk adres çubuğu değil, uygulama olarak yüklediğiniz web sitesinden farklı bir web sitesinde olduğunuzda görünen bir çubuktur, bu çubuk içinde bulunduğunuz farklı web sitesinin adını gösterir.

Bu sorunu Amazon PWA uygulamasında yşayan birine şu öneri yapılmış:

• Yüklü olan Amazon Prime video PWA'sını kaldırın.
  • Edge ve Amazon Prime Video web sitesine gidin.
  • Amazon hesabından çıkış yapın.
  • Bu karşılama ekranından PWA'yı yükleyin.

Yani bir nevi uygulamayı alt linklerden değil de ana linkten yüklemek gerekiyor gibi, daha iyi bir çözüm gelene kadar.
Bahsettiğiniz çubuk adres çubuğu değil, uygulama olarak yüklediğiniz web sitesinden farklı bir web sitesinde olduğunuzda görünen bir çubuktur, bu çubuk içinde bulunduğunuz farklı web sitesinin adını gösterir.

Yani bir nevi uygulamayı alt linklerden değil de ana linkten yüklemek gerekiyor gibi, daha iyi bir çözüm gelene kadar.

Çözüm
Recep bey ben de ana linkten yani login ekranından yükledim. Login ekranında gözükmüyor dediğiniz gibi fakat ondan sonraki tüm sayfalarda gözüküyor. Sırf şu sebepten ötürü bile Windows 10'a geri dönebilirim. Sayfa düzenim bozuldu : )