Edge ve Firefox'da tarayıcıda birden fazla hesap kullandığım zaman ana hesap hariç otomatik çıkış yapıyor. Ama Ungoogled Chromium'da bu sorun yok.
Bu yüzden büyük ihtimal Chrome'da sorun yoktur diye düşünüyorum. Edge'den Chrome'a veri aktarmam mümkün müdür?
Edge ve Firefox'da tarayıcıda birden fazla hesap kullandığım zaman ana hesap hariç otomatik çıkış yapıyor. Ama Ungoogled Chromium'da bu sorun yok.
Bu yüzden büyük ihtimal Chrome'da sorun yoktur diye düşünüyorum. Edge'den Chrome'a veri aktarmam mümkün müdür?
İkisi de aynı sayılır fakat Edge'da bing kullanırsanız ekstra puan kazanabiliyorsunuz, puanlarla dijital kart vs. alınabiliyor. Eğer ihtiyacım yok diyorsanız teknik anlamda ikisi de chromium tabanlı, değiştirmeniz pek fayda etmez.
İkisi de aynı sayılır fakat Edge'da Bing kullanırsanız ekstra puan kazanabiliyorsunuz, puanlarla dijital kart vs. alınabiliyor. Eğer ihtiyacım yok diyorsanız teknik anlamda ikisi de Chromium tabanlı, değiştirmeniz pek fayda etmez.
Edge ve Firefox'da tarayıcıda birden fazla hesap kullandığım zaman ana hesap hariç otomatik çıkış yapıyor. Ama ungoogled Chromium'da bu sorun yok.
Eğer 4 GB ram kullanmıyorsanız bugünlerde o fark hiçbir şey sayılmaz. Ayrıca ikisi de uzun kullanımda benzer kaynak kullanımına sahip oluyor. Ne kadar çok veri toplarsa o kadar artıyor. (Cookie'ler ve Eklentiler)