Yer
Sinop
Edge ve Firefox'da tarayıcıda birden fazla hesap kullandığım zaman ana hesap hariç otomatik çıkış yapıyor. Ama Ungoogled Chromium'da bu sorun yok.
Bu yüzden büyük ihtimal Chrome'da sorun yoktur diye düşünüyorum. Edge'den Chrome'a veri aktarmam mümkün müdür?

Ben Opera kullanıyorum bende de çıkış yapıyor bazen. Edge'den Chrome'a yer imlerinizi aktarabiliyorsunuz diye biliyorum.

Bu arada başlık biraz açıklamadan farklı gibi, tam emin olamadım.

Edge ve Firefox'da tarayıcıda birden fazla hesap kullandığım zaman ana hesap hariç otomatik çıkış yapıyor. Ama Ungoogled Chromium'da bu sorun yok.
Bu yüzden büyük ihtimal Chrome'da sorun yoktur diye düşünüyorum. Edge'den Chrome'a veri aktarmam mümkün müdür?

Bence mantıklı değil çünkü Microsoft Edge daha iyi.

İkisi de aynı sayılır fakat Edge'da bing kullanırsanız ekstra puan kazanabiliyorsunuz, puanlarla dijital kart vs. alınabiliyor. Eğer ihtiyacım yok diyorsanız teknik anlamda ikisi de chromium tabanlı, değiştirmeniz pek fayda etmez.

İkisi de aynı sayılır fakat Edge'da Bing kullanırsanız ekstra puan kazanabiliyorsunuz, puanlarla dijital kart vs. alınabiliyor. Eğer ihtiyacım yok diyorsanız teknik anlamda ikisi de Chromium tabanlı, değiştirmeniz pek fayda etmez.
Brave ile Edge arasındaki kaynak kullanımı ve hız farkına bakın. İkisi de Chromium tabanlı ama aralarında çok fark var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Edge ve Firefox'da tarayıcıda birden fazla hesap kullandığım zaman ana hesap hariç otomatik çıkış yapıyor. Ama ungoogled Chromium'da bu sorun yok.

Hocam Chrome'da daha çok oluyor hatta tüm hesaplar çıkıyor ben bu yüzden Edge'e geçtim.

Brave ile Edge arasındaki kaynak kullanımı ve hız farkına bakın. İkisi de Chromium tabanlı ama aralarında çok fark var.
Eğer 4 GB ram kullanmıyorsanız bugünlerde o fark hiçbir şey sayılmaz. Ayrıca ikisi de uzun kullanımda benzer kaynak kullanımına sahip oluyor. Ne kadar çok veri toplarsa o kadar artıyor. (Cookie'ler ve Eklentiler)