Black Plague
Uzman
Telefon 2 aylik devam ediyor. Umarim gorurmez denemeye korkuyorum.
Hocam 2 aysa boş verin bozun. Bir şey olmaz. Bana telefonunuzun markasını söyleyin rehberi hazırlayayım.
Telefon 2 aylik devam ediyor. Umarim gorurmez denemeye korkuyorum.
Hocam telefonunuzun garantisi devam mı ediyor?
Bu işlem galiba garanti götürmez.
Hocam 2 aysa boş verin bozun. Bir şey olmaz. Bana telefonunuzun markasını söyleyin rehberi hazırlayayım.
Galaxy A35 cihazına hard reset atma:Internetten baktım götürmüyor sanırım.
Telefonun garantisi hala uzun var telefonu 2 ay önce aldim.
Galaxy A35.
Hesabınızdaki oturumların tamamını kapatın, şifrenizi değiştirin, kurtarma e-postası vb. değişiklikleri eski hâline getirin ve iki aşamalı doğrulama açın. Hesabınıza tekrar giriş yapmadan önce tüm cihazlarınızı antivirüs ile taratın.Bir anda görselde gördüğünüz mesaj geldi. Ben ilk başta mesaja bakmasam bakınca anladım hesapta bilgiler falan değişmiş. Gmail'imi kontrol edince bana ait olmayan mailler gördüm. Microaoft sitesinin dili başka bir dil olmuşken mailde Instagram üzerinde sahte hesap bile açılmış. 1 günde ayarlara girdiğimde hiçbir seçenek bulamadım bunu kontrol etmek için ne yapmam lazım bunun icin. Şunu da ekleyem hesapta önemli bilgi resim gibi hiçbir şey yok ancak birkaç şey vardı.
Hesabınızdaki oturumların tamamını kapatın, şifrenizi değiştirin, kurtarma e-postası vb. değişiklikleri eski hâline getirin ve iki aşamalı doğrulama açın. Hesabınıza tekrar giriş yapmadan önce tüm cihazlarınızı antivirüs ile taratın.
Arkadaş (robot olma ihtimali de var) kendi e-posta adresinizden kendi e-posta adresinize e-posta göndermiş. Komiklik olsun diye yanıt yazabilirsiniz ama robot olma ihtimali olduğundan okumayacaktır.
Outlook'ta nasıl tüm oturumları kapatacağım tüm şifre ve mail değişimini yaptım. Ama tüm hesapları çıkarmayı bulamadim.