Bozend

Uzman
Makaleler
2
Evet dün bir konu açmıştım bugün ise veri eşitleme diye bir sekmede bir sürü ülkeden deneme yapılmış harbi ne oluyor ya 11 saat önce Almanya Çin Amerika gibi ülkelerden veri eşitleme denenmiş sizce ne yapmalıyım?

Evet elemanlar yeniden deniyor malimde have ı been pwned sitesinde kırmızı çıkıyor maili falan kapatacağımda her şeyim orada

Şifreyi değiştirdiyseniz bir şey olmaz. Benim hesapta öyle :D

Dosya Ekleri

• 1721684086934.webp
    1721684086934.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 115
Microsoft şifren kaç karakterli? Benimki 24 karakterli sen de eğer az ise minimum 20 önerdiğim 40 karakterli falan yap. Eğer biri başarılı olursa çok uğraşırsın.

2 aşamalı doğrulama açık zaten. Google'ın önerdigi şifreyi tutturursa da girer mi bilmiyorum.

Microsoft şifren kaç karakterli? Benimki 24 karakterli sen de eğer az ise minimum 20 önerdiğim 40 karakterli falan yap. Eğer biri başarılı olursa çok uğraşırsın.

Bunları yaşamamın sebebi escartog adlı foruma email ile üye olmuşum 75 bin e-posta içerisinde benim de epostam o dataya düşmüş maalesef bir süre yaşıyacaz bu sorunu

Son düzenleme:

İlgili konum.

Şifreni değiştir ve mutlaka iki aşamalı korumayı aç. Sonrasında durumu Google'a destek üzerinden bildir. Cihazlarım kısmına bakarak aktif hesap dışındaki bütün hesapları kapat.