KS KS Bozend Uzman Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 255 Makaleler 2 Beğeniler 313 23 Temmuz 2024 #11 4284 dedi: Şifreni değiştir ve mutlaka iki aşamalı korumayı aç. Sonrasında durumu Google'a destek üzerinden bildir. Cihazlarım kısmına bakarak aktif hesap dışındaki bütün hesapları kapat. Genişletmek için tıkla... Öyle yaptım zaten 7 bin data içerisinde benim bilgilerim olması gerçekten şanssızlık
4284 dedi: Şifreni değiştir ve mutlaka iki aşamalı korumayı aç. Sonrasında durumu Google'a destek üzerinden bildir. Cihazlarım kısmına bakarak aktif hesap dışındaki bütün hesapları kapat. Genişletmek için tıkla... Öyle yaptım zaten 7 bin data içerisinde benim bilgilerim olması gerçekten şanssızlık
Uyuyan Sincap Üstün Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 3.227 Çözümler 7 Beğeniler 3.113 23 Temmuz 2024 #12 Bozend dedi: Öyle yaptım zaten 7 bin data içerisinde benim bilgilerim olması gerçekten şanssızlık Genişletmek için tıkla... Google hesabıyla Microsoft hesabı farklı olması lazım. Bende öyle. 2 farklı hesap var.
Bozend dedi: Öyle yaptım zaten 7 bin data içerisinde benim bilgilerim olması gerçekten şanssızlık Genişletmek için tıkla... Google hesabıyla Microsoft hesabı farklı olması lazım. Bende öyle. 2 farklı hesap var.