cartel

Yetkin
Merhabalar arkadaşlar yine uzun bir aradan sonra güvenlik sorunlarıyla boğuşuyorum. Babamın Gmail hesabına Microsoft mail tek kullanımlık kodlar geliyor. Bu hesabıma girmeye çalışan kişilerin şifremi bildiğini veya bilmediğini gösterir mi? Her gün 3-4 defa geliyor açıkçası. Uzun bir aradan sonra şifre değiştirmekle uğraşmak istemiyorum neredeyse her hesabımda aynı şifre var.

Merhaba arkadaşlar yine uzun bir aradan sonra güvenlik sorunlarıyla boğuşuyorum. Babamın Gmail hesabına Microsoft mail tek kullanımlık kodlar geliyor. Bu hesabıma girmeye çalışan kişilerin şifremi bildiğini veya bilmediğini gösterir mi? Her gün 3-4 defa geliyor açıkçası. Uzun bir aradan sonra şifre değiştirmekle uğraşmak istemiyorum neredeyse her hesabımda aynı şifre var.

Bunu anlayamayız değiştirmeniz en iyisi bence.

Son 2 yıldır aynı senaryo bende de var. Microsoft hesabınız için tek kullanımlık kodunu diye Gmail hesabıma mail gelmekte. Şifreyi değiştirseniz bile gelmeye devam ediyor. Nasıl çözüyorlar bilemiyorum fakat 2 yıldır devam etmekte.
Ekran Alıntısı.webp

Merhabalar arkadaşlar yine uzun bir aradan sonra güvenlik sorunlarıyla boğuşuyorum. Babamın Gmail hesabına Microsoft mail tek kullanımlık kodlar geliyor. Bu hesabıma girmeye çalışan kişilerin şifremi bildiğini veya bilmediğini gösterir mi? Her gün 3-4 defa geliyor açıkçası. Uzun bir aradan sonra şifre değiştirmekle uğraşmak istemiyorum neredeyse her hesabımda aynı şifre var.
Belli ki ellerinde gmail adresi var ve girmeye çalışıyorlar. Endişe etmeniz gerekn bir şey yok. Bu tarz mail'ler bana da geliyor. O mail'lere itibar etmediğiniz sürece bir sorun yaşamazsınız.