Batinux

Uzman
Merhaba. Bundan 4 gün önce hesabım çalındı. Şimdi fark ettim. Hesabımı geri almak için 2 saat önce Microsoft Türkiye'ye destek formunu doldurup attım. Ancak şöyle bir sıkıntı oldu. Minecraft hesabımı bu hesapta almıştım. Fatura ve diğer belgeler elimde ama hesabım çalındığı için oyuna erişemiyorum üstelik. Destek bana yeni bir MS hesabı açıp oyunu tekrar almamı söyledi. Nasıl bir saçmalık anlamadım. Oyunu 2020'de satın almıştım 85 lira vermiştim. Oyun 2026'da baktığımızda 1200 TL olmuş. Ben bu parayı tekrar mı vereceğim kaç katı artık hesaplamaktan üşendim. Ne yapacağım hakkında herhangi bir fikrim yok. İsteyenler Microsoft'un gönderdiği Maili okuyabilir. Lütfen emoji atmayın bir şey yazın. Teşekkürler.

1770407613621.webp

Bu şirketin her şeyi nasıl berbat olur ya? Yaptıkları sistemlerden verdikleri desteğe kadar her şey rezalet.
Yapabileceğin tek şey Minecraft'i satın aldığın faturayı gösterebilmek. Muhtemelen göstersen bile kabul etmeyebilirler.

Azure olmasa bugün bu lanet olası firmadan kurtulmuş olurduk. Belki de diğer firmaların önü açılırdı..