Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Beyza

Yetkin
Yer
Kocaeli
Merhaba, ne yaptıysam bir türlü Microsoft Store'un WhatApp sürümüne erişim sağlayamadım. QR kod yüklenmiyor, diğer giriş seçenekleri de aynı. REVO ile kaldırıp tekrar yükledim, bilgisayarı yeniden başlattım ama olmadı, ağlıyacağım artık.

1706183673606.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam olarak ne demek istediğini anlayamadım. Telefonumdan Wi-Fi'ya bağlıyım ve WhatsApp'ı kullanabiliyorum halihazırda zaten.
Telefonundaki hücresel veriden bilgisayara internetini bağla demiştim. Bu arada sorunun bu olabilir mi acaba? Wi-Fi gözükmüyor demişsin? Ethernet mi kullanıyorsun?

Telefonundaki hücresel veriden bilgisayara internetini bağla demiştim. Bu arada sorunun bu olabilir mi acaba? Wi-Fi gözükmüyor demişsin? Ethernet mi kullanıyorsun?
Nedeni belli olacak birazdan :D

Ethernet kullanıyorum. Ethernet'ten olabilir mi acaba diye bilgisayara harici Wi-Fi adaptörü takarak denemek istedim QR kod sorununu çözmek için fakat Wi-Fi'ye bağlanamıyorum bu sefer.

Nedeni belli oldu :D
Wi-Fi'dan mı girmek gerekiyor illa QR kod yüklensin diye?

Ethernet kullanıyorum. Ethernet'ten olabilir mi acaba diye bilgisayara harici Wi-Fi adaptörü takarak denemek istedim QR kod sorununu çözmek için fakat Wi-Fi'ya bağlanamıyorum bu sefer.
Wi-Fi sorununu çözüp dene. Farklı internetten girmek sorununu çözebilir.

Çözüm