Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Hatta oyuna girip interneti açtığımda herhangi bir sorunla karşılaşmadım fakat internet açık oyuna girilmiyor, anlamadım gitti.
Yani sonuç olarak çözüm; oyuna interneti kapatıp girmekmiş hocam. Tüm taktikler ve çabalarınız için çok çok teşekkürler.
hocam bu kod beni gaming servicesin ms sayfasına atıyor. Ben zaten silip indirmiştim fakat dediğim gibi hiçbir işe yaramadı. Diğer yazdığınız tüm yöntemleri denedim fakat nafile. Bu tamamen microsoftun bi hatası hocam diğer hiçbir oyunda bu yaşanmıyor.
Sadece bu oyunda mı yaşanıyor? eğer Oyun Hizmetleri'ni silip yüklemene rağmen Resident Evil 7 hala "Connecting" ekranında takılıyorsa, sorun artık uygulamanın kendisinden çıkıp Windows'un kimlik doğrulama dosyalarına veya ağ sertifikalarına binmiş herhalde. Eğer böyleyse ilk Windows arama çubuğuna Kimlik Bilgileri Yöneticisi yaz ve aç. Windows Kimlik Bilgileri sekmesine gelip orada "Xbl" veya "Xbox" ile başlayan giriş varsa tüm girişleri bul ve kaldır.hocam bu kod beni gaming servicesin ms sayfasına atıyor. Ben zaten silip indirmiştim fakat dediğim gibi hiçbir işe yaramadı. Diğer yazdığınız tüm yöntemleri denedim fakat nafile. Bu tamamen microsoftun bi hatası hocam diğer hiçbir oyunda bu yaşanmıyor.
İkinci olarak internet bağlantındaki bir engel bu doğrulama ekranını geçmeni de engelliyor olabilir. Eğer Wi-Fi ile kullanıyorsanız mobil veriyi bilgisayara bağla ve oyunu o şekilde açmayı dene. Eğer telefon internetiyle o ekranı geçerse, senin ev internetindeki DNS veya güvenlik duvarı ayarları Microsoft sunucularına erişimi kısıtlıyordur.
Son olarak düşük ihtimalde olsa yönetici olarak açmayı dene veya başka bir Microsoft hesabı açıp aile paylaşımından girmeyi dene. Bunlar da olmazsa aklıma gelen pek bir şey yok.
Yok hocam olmadı, fakat kimlik bilgileri yöneticisinde birkaç tane mclms var onlarıda kaldırmalı mıyım?Sadece bu oyunda mı yaşanıyor? eğer Oyun Hizmetleri'ni silip yüklemene rağmen Resident Evil 7 hala "Connecting" ekranında takılıyorsa, sorun artık uygulamanın kendisinden çıkıp Windows'un kimlik doğrulama dosyalarına veya ağ sertifikalarına binmiş herhalde. Eğer böyleyse ilk Windows arama çubuğuna Kimlik Bilgileri Yöneticisi yaz ve aç. Windows Kimlik Bilgileri sekmesine gelip orada "Xbl" veya "Xbox" ile başlayan giriş varsa tüm girişleri bul ve kaldır.
İkinci olarak internet bağlantındaki bir engel bu doğrulama ekranını geçmeni de engelliyor olabilir. Eğer Wi-Fi ile kullanıyorsanız mobil veriyi bilgisayara bağla ve oyunu o şekilde açmayı dene. Eğer telefon internetiyle o ekranı geçerse, senin ev internetindeki DNS veya güvenlik duvarı ayarları Microsoft sunucularına erişimi kısıtlıyordur.
Son olarak düşük ihtimalde olsa yönetici olarak açmayı dene veya başka bir Microsoft hesabı açıp aile paylaşımından girmeyi dene. Bunlar da olmazsa aklıma gelen pek bir şey yok.
Hayır, onları kaldırma. Sorun muhtemelen Windows'un kendi içindeki ağ sertifikalarının veya Xbox profil dosyalarının bozulmasından kaynaklanıyor. Ayarlar > Ağ ve İnternet > Gelişmiş ağ ayarları kısmından Ağ sıfırlama, VPN ile oyuna girme veya ikincil oturum olarak yerel bir hesap açma da deneyin ama düşük ihtimal. Başka da yol yok gibi duruyor.Yok hocam olmadı, fakat kimlik bilgileri yöneticisinde birkaç tane mclms var onlarıda kaldırmalı mıyım?
Hocam tüm her şey için teşekkürler ağ sıfırlama işe yaradı gibi görünüyor.Hayır, onları kaldırma. Sorun muhtemelen Windows'un kendi içindeki ağ sertifikalarının veya Xbox profil dosyalarının bozulmasından kaynaklanıyor. Ayarlar > ağ ve internet > gelişmiş ağ ayarları kısmından ağ sıfırlama, VPN ile oyuna girme veya ikincil oturum olarak yerel bir hesap açma da deneyin ama düşük ihtimal. Başka da yol yok gibi duruyor.
Hocam bu 5 dakikalığına interneti kapattı, yenidsn başladıktan sonra bir de interneti kapatıp gireyim dedim, sorunsuz çalışıyor re.net serverlarına bağlanamıyor sanırsam.Hocam tüm her şey için teşekkürler ağ sıfırlama işe yaradı gibi görünüyor.
İnterneti açtım aynı sorun devam ediyor.Hocam tüm her şey için teşekkürler ağ sıfırlama işe yaradı gibi görünüyor.
Hocam bu 5 dakikalığına interneti kapattı, yenidsn başladıktan sonra bir de interneti kapatıp gireyim dedim, sorunsuz çalışıyor re.net serverlarına bağlanamıyor sanırsam.
Son düzenleyen: Moderatör:
Düşük dedim tuttuHocam tüm her şey için teşekkürler ağ sıfırlama işe yaradı gibi görünüyor.
Hocam bu 5 dakikalığına interneti kapattı, yeniden başladıktan sonra birde interneti kapatıp gireyim dedim, sorunsuz çalışıyor re.net serverlarına bağlanamıyor sanırsam.
interneti açtım aynı sorun devam ediyor
Gene mi...
Hatta oyuna girip interneti açtığımda herhangi bir sorunla karşılaşmadım fakat internet açık oyuna girilmiyor, anlamadım gitti.
Yani sonuç olarak çözüm; oyuna interneti kapatıp girmekmiş hocam. Tüm taktikler ve çabalarınız için çok çok teşekkürler.
Yerel hesap denediniz mi?Hatta oyuna girip interneti açtığımda herhangi bir sorunla karşılaşmadım fakat internet açık oyuna girilmiyor, anlamadım gitti.![]()
Yani sonuç olarak çözüm; oyuna interneti kapatıp girmekmiş hocam. Tüm taktikler ve çabalarınız için çok çok teşekkürler.![]()
Yerel hesap derken?
İkincil oturum açma
Village girecekken bir an aklıma geldi: internet kapalıyken oyuna gir, bir şekilde ana menüye ulaş ve oyunun içinde manuel bir kayıt save oluştur. Ardından oyundan çık, interneti aç ve Xbox uygulamasından "Bulut Kayıtlarını Sıfırla" veya "Yerel Kayıtla Değiştir" gibi bir seçenek çıkarsa yerel olanı seç. Eğer yine takılırsa, Windows Ayarları > Hesaplar > E-posta ve Hesaplar kısmına girip Xbox hesabını oradan kaldırıp tekrar eklemeyi dene.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
3.000 TL bütçe ile Xbox Series S için kulaklık önerisi
- BronxDominician