Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Hocam PC açık değil, böyle gözüküyor.
Arkadaşlar sorunu çözdüm çözümü arayanlar için.
Microsoft'un forumundan buldum:
Bu linkteki BAT dosyasını indirip çalıştırıyorsunuz, ondan sonra bitince siz bilgisayar yeniden başlatılsın mı diye soruyor, "y" tuşuna basıyorsunuz, bilgisayar yeniden başlayacak ve logolar düzeliyor.
Çözüldü: Başlangıç menüsünde uygulama ararken Windows uygulamalarının ikonları gözükmüyor
Başlangıç menüsünde uygulama araması yaptığımda Microsoft Store'dan indirilen ya da Windows'ta yüklü gelen uygulamaların ikonları gözükmüyor. Diğer ikonlarda bir sorun yok. Bunu nasıl çözebilirim?
Requiemm
Üstün
- Makaleler
- 2
S
Stabil.
Olmadı hocam.
İnternet bağlantınız stabil ve yeterli mi? Windows Update yapılmamış ise yapabilirsiniz.
Stabil.
Çözüldü: Başlangıç menüsünde uygulama ararken Windows uygulamalarının ikonları gözükmüyor
Başlangıç menüsünde uygulama araması yaptığımda Microsoft Store'dan indirilen ya da Windows'ta yüklü gelen uygulamaların ikonları gözükmüyor. Diğer ikonlarda bir sorun yok. Bunu nasıl çözebilirim?www.technopat.net
Olmadı hocam.
Son düzenleme:
Tam olarak görsel şekilde atar mısınız?
Requiemm
Üstün
- Makaleler
- 2
Hocam PC açık değil, böyle gözüküyor.
Arkadaşlar sorunu çözdüm çözümü arayanlar için.
Microsoft'un forumundan buldum:
Bu linkteki BAT dosyasını indirip çalıştırıyorsunuz, ondan sonra bitince siz bilgisayar yeniden başlatılsın mı diye soruyor, "y" tuşuna basıyorsunuz, bilgisayar yeniden başlayacak ve logolar düzeliyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
2.600 TL'ye satılan MediaTek MT7927 ile router yapmak mantıklı mı?
- shiedae3
-