Ömer_Yeter
Yetkin
Normelde oyunları Steam'den veya Epic'ten alırım. Store'dan ise yalnızca Mortal Kombat aldım. O da ucuz diye ve bir kere de olsa oynarım, diye. Sizce alınır mı? Alınırsda eğer herhangi bir sorunla karşılaşılabilir mi?
Hiçbir sorun yaşamazsın. Resmi mağaza zaten. Neden yaşayasın?
Ben zamanında No Mans Sky almıştım çatır çutur da modladım.Yani MS Store'un çokça kez problemli olduğunu falan duymuştum forumlarda vs. mesela işte modlama seçeneği pek yokmuş.
Kesin bir şey değil. Olsa da çözümü bulunur. Oyun kütüphanende sonuçta.Türkiyede %90 bant daraltması konuşuluyordu bilmiyorum hocam.
Türkiye'de %90 bant daraltması konuşuluyordu bilmiyorum hocam.
Oyun eğer Microsoft Store'da çok daha uygunsa oradan al. Aradaki fark az ise diğer mağazaları tercih et.O zaten apayrı bir konu hocam. Beni burada "sağlıklı çalışır mı?" diye bahsettiğim yükleme değil de oyunu sorunsuzca açabilme.
Ha o zaman konu değişir hocam, sadece söylemiştim.O zaten apayrı bir konu hocam. Beni burada "sağlıklı çalışır mı?" diye bahsettiğim yükleme değil de oyunu sorunsuzca açabilme.
Normelde oyunları Steam'den veya Epic'ten alırım. Store'dan ise yalnızca Mortal Kombat aldım. O da ucuz diye ve bir kere de olsa oynarım, diye. Sizce alınır mı? Alınırsda eğer herhangi bir sorunla karşılaşılabilir mi?
Her oyunda geçerli değil ama sıkıntı yaptığı oyunlarda cidden imkansız ori serisinin ilk oyununda türkçe yama bile ekleyememiştim.Yani MS Store'un çokça kez problemli olduğunu falan duymuştum forumlarda vs. mesela işte modlama seçeneği pek yokmuş.