Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
XBOXMicrosoft Store'dan oyun alınır mı? Sağlıklı çalışır mı?
Modlarken oyunu modluyorsunuz hocam, Microsoft Store'u değil. Neden modlama seçeneği olmasın? Ayrıca, internette yazılanlara bakacaksak Epic Games ve Steam'de problem yaşayanlarda var. Ben pek görmedim MS Store'un sorun çıkardığını. Sağlıklı çalışır oyunun, al gitsin.
Cogu oyunun dosya korumasi var, yama ve mod konusunda sikinti cikartiyor: 30 civari oyunum var fakat yarisindan coguna yama kurulmuyor. Bazi oyunlar direkt modlamayi desteklemiyor, destekleyenler ise bayagi ugrastiriyor. Bazi oyunlar direkt acilmayabiliyor.
Touhou Luna Nights, I Am Your Beast gibi oyunlar Epic'te yok fakat Steam'de de cok pahalilar. Xbox'ta cok ucuza satiliyorlar, boyle oyunlari toplamani tavsiye ederim. Eger ki konsolun yoksa oyun satin alirken ilk tercihin olmasin. Sahsen onceligim fiyat ama gercekten absurt bir fiyat farki yoksa Xbox'tan almayi tercih etmiyorum, fiyat farki cuziyse biraz daha koyup genellikle Epic'ten aliyorum. Epic yerine Xbox tercih ederim diyenler bana bayagi bir ilginc geliyor, Epic'e kiyasla bile launcheri asiri rezalet. Kutuphanede oyunu istek listesine ekle diye bir secenek var Ayrica daha cocukken aldigim Candy Crush falan kutuphanede duruyor ve kaldirilmiyor, Support'a mail gondermeme ragmen kaldiramiyoruz dediler.