- Makaleler
- 1
Windows 11 build 26200.5670, Windows 11 2025 Güncelleştirmesinin bir derlemesidir. 27 Haziran 2025'de Dev kanalını seçen Windows Insider'lara, önce ki kontrol noktasından bu yana artırımlı değişiklikler içeren bir denetim noktası toplu güncelleştirmesi olarak yayınlandı.
Bluesky'den Tero, build 26200.5670 ile Windows 11'de yer alan ve Microsoft Store'a dahil olan sistem uygulamalarının kaldırılmasını sağlayan "Varsayılan Microsoft Store paketlerini sistemden kaldır" başlıklı bir yönetim şablonu ilkesi keşfetti. Söz konusu ilke ile kullanıcı, aşağıda ki uygulamaların hepsini ya da bir bölümünü sistem üzerinden doğrudan kaldırabilir;
Windows Latest'e göre build 26200.5670'de Microsoft Store uygulamalarının kaldırılmasını sağlayan bu ilke, henüz işlevsel değildir ve sistem üzerinde bir değişikliğe neden olmaz.
Daha fazlası için:
Bluesky'den Tero, build 26200.5670 ile Windows 11'de yer alan ve Microsoft Store'a dahil olan sistem uygulamalarının kaldırılmasını sağlayan "Varsayılan Microsoft Store paketlerini sistemden kaldır" başlıklı bir yönetim şablonu ilkesi keşfetti. Söz konusu ilke ile kullanıcı, aşağıda ki uygulamaların hepsini ya da bir bölümünü sistem üzerinden doğrudan kaldırabilir;
- Geri Bildirim Merkezi (Feedback Hub)
- Microsoft 365 Copilot
- Microsoft Clipchamp
- Microsoft Haberler (News)
- Microsoft Foroğraflar (Photos) **
- Microsoft Solitaire Collection
- Microsoft Yapışkan Notlar (Sticky Notes)
- Microsoft Teams
- Microsoft To Do
- MSN Hava Durumu (Weather)
- Windows için Outlook (Outlook for Windows)
- Paint
- Quick Assist
- Ekran Alıntısı Aracı (Snipping Tool)
- Windows Hesap Makinesi (Calculator)
- Windows Kamera (Camera) **
- Windows Media Player **
- Windows Not Defteri (Notepad) **
- Windows Sound Recorder
- Windows Terminal
- Xbox Gaming App
- Xbox Gaming Overlay *
- Xbox Identity Provider *
- Xbox Speech To Text Overlay *
- Xbox TCUI *
Windows Latest'e göre build 26200.5670'de Microsoft Store uygulamalarının kaldırılmasını sağlayan bu ilke, henüz işlevsel değildir ve sistem üzerinde bir değişikliğe neden olmaz.
Daha fazlası için: