Şahsen Microsoft isletim sistemi anlaminda son demlerini yasiyor. 5 yila tamamen yok olacak gibi gozukuyor. Steam OS ile birlikte ekran kartlarina tam destegin gelecegini ve tüm oyunlarin sorunsuz olarak Linux dsgitimlarinds calisacsgini dusunuyorum. Windows isletim sistemi sayesinde Microsoft zengin oldu, bundan dolayi saçma salak dandik hatalari aninda gidermelrri gerek. Gecmiste arama cubugu hatasi olayi vardi bir Windows uygulamasini otomatik baslatarak halletmistim ve konusunu Technopat'da paylastiyfim oradan herkes o konuyu almis YouTube'da kendisi yapmsi gibi video cekmisti. Bunun gibi basit hatayi ben tek basima giderip insanlarinda giderilmesini saglamisken Microsoft gibi devasa bir kurulusun hatalari gidermek icin caba sarf etmedigi ve istemedigi anlasiliyor. Bu arada bu hata orijinal Windows'larda da cikiyordu o zamanlar. Benimkisi orijinaldi ve cözmustum o siralar. Microsoft bir seyler yapmasa tahtini Linux'a kaptirmak uzere 5 yil icinde herkesin Linux'a gecegini dusunuyorum.