Gentoo adam olarak kalmışsın aklımda. Arch geçmeyi düşündüğünü söylüyordun. Güzelmiş masaüstü. Ben Vista'dan devam!

Gentoo maalesef benim için yüksek maliyetli, Arch'tan devam ben. Gentoo ile Arch benim için aynı seviyede. İkisini de çok seviyorum. Gentoo sanıldığı kadar zor değil ama maliyeti yüksek, çok zaman ve elektrik faturası ödeyecek kadar zengin olman lazım. Arch kur geç, manuel kur istersen Gentoo vibe istersen, tam Gentoo havası istiyorsan Custom kernel yap.

Şaka maka Arch ve Arch based Distro'lar candır. Debian based olanlar çıldırtıyor insanı.

Vanilla Arch hariç başka Linux kullanamıyorum. CachyOS denedim kusturdu, sevdim ama benlik değil, normal Arch'tan devam. Ha grafik arayüz isteyen EndeavourOS kullanır ki Arch'ın aynısı.

Vanilla Arch hariç başka Linux kullanamıyorum. CachyOS denedim kusturdu, sevdim ama benlik değil, normal Arch'tan devam. Ha grafik arayüz isteyen EndeavourOS kullanır ki Arch'ın aynısı.
Bende EndeavourOS var, çok profesyonel değilim ama yani bence basit. Arch kadar performanslı da. Çok haklısınız hocam. Bir de benim deneyimim kadarıyla Arch ve Arch tabanlı sistemler genellikle en uyumlu sistemlerden. CachyOS'i benim sistemimde açamadım bile :D Üstelik hem laptop'ta hem de masaüstümde çok düzgün çalışıyorlar.

Bende EndeavourOS var, çok profesyonel değilim ama yani bence basit. Arch kadar performanslı da. Çok haklısınız hocam. Bir de benim deneyimim kadarıyla Arch ve Arch tabanlı sistemler genellikle en uyumlu sistemlerden. CachyOS'i benim sistemimde açamadım bile :D üstelik hem laptopta hem de masaüstümde çok düzgün çalışıyorlar.

En hızlı paket yöneticisi.
En sağlam sistem.
En güzel çekirdek.
En stabil sistem.
Oyun, iş ayırt etmeksizin her alana hitap, aynı Windows 10 Windows 7 vibeleri.
Arch <3

Tohka bile Arch kullanmanızı öneriyor.
1749293177146.webp