Makaleler
1
Microsoft CEO'su Satya Nadella, Brad Gernster ve Bill Gurley ile BG2Pod'ta katıldığı bir podcast yayınını sırasında Google'ın, Windows üzerinden Microsoft'tun tamamından fazla para kazandığını belirtti ve sözlerine "Vay canına, bu Microsoft hissedarları için çok kötü bir şekilde kaybettiğimiz en iyi haber, şimdi buna itiraz edebilir ve bir miktar pay geri kazanabiliriz." şeklinde devam etti.

CEO, Microsoft ve Google arasındaki arama savaşına da değindi. Nadella, Windows ile Google'a göre bir dağıtım avantajına sahip olmasına rağmen, Google'ın arama ortamına hakim olmaya devam ettiğini ifade etti.

Bununla birlikte Microsoft CEO'su Satya Nadella; Apple, ChatGPT'yi teknoloji yığınına getirmek için OpenAI ile bir anlaşma yaptığında anlaşma konusunda "Yaklaşık 10 yıldır bir Apple arama anlaşması yapmaya çalışıyorum ve bu yüzden Tim Cook, sonunda Sam Altman ile bir anlaşma yaptığında, en çok heyecanlanan kişi bendim. OpenAI ile hem ticari hem de yatırımcı ilişkimiz olduğu için ChatGPT'nin bu anlaşmayı yapması herkesten daha iyi." açıklamalarında bulundu.

1734471547656.webp

Daha fazlası için:

Aynen ha. Dunyadaki tum kisesel bilgisayarlarda Windows yuklu olmasina ragmen ve Macbook kullananlar bile Windows kullanmak istemesine ragmen sonuc cidden sasirtici olmus.

Microsoft çöp kaç yıllık Hotmail hesabıma birçok yerden sızmaya çalıştılar. En sonunda denediklerinde pek de ciddiye almamıştım. Çünkü authentication açıktı birçok güvenlik vardı. O arada da telefona wipe data yapmıştım. Nasıl olsa telefon numarası ile kurtarma yapılıyordu. Daha önce o şekilde şifre sıfırlamıştım. Sonra baktım ki kitlenmiş hesap. Geri alamadım kurtarma bilmem nesi çalışmıyormuş da falan filan. Hesap kurtarma kısmına yazdım bir sürü şey denedim hiçbiri olmadı. Bir ton da hesap bağlıydı bir sürü para demek. Steam'den eklentilere Udemy addonlar falan. Şansıma Outlook açıktı sonrasında da Gmail'e geçip yeni hesapla hepsini ona aktardım. Sorunsuz sıkıntısız her şeyi kurtardım. Bir de USB'li key kartı almıştım şifreleyen. Onu da kurdum şu anda çok memnunum.