- Makaleler
- 1
Microsoft CEO'su Satya Nadella, Brad Gernster ve Bill Gurley ile BG2Pod'ta katıldığı bir podcast yayınını sırasında Google'ın, Windows üzerinden Microsoft'tun tamamından fazla para kazandığını belirtti ve sözlerine "Vay canına, bu Microsoft hissedarları için çok kötü bir şekilde kaybettiğimiz en iyi haber, şimdi buna itiraz edebilir ve bir miktar pay geri kazanabiliriz." şeklinde devam etti.
CEO, Microsoft ve Google arasındaki arama savaşına da değindi. Nadella, Windows ile Google'a göre bir dağıtım avantajına sahip olmasına rağmen, Google'ın arama ortamına hakim olmaya devam ettiğini ifade etti.
Bununla birlikte Microsoft CEO'su Satya Nadella; Apple, ChatGPT'yi teknoloji yığınına getirmek için OpenAI ile bir anlaşma yaptığında anlaşma konusunda "Yaklaşık 10 yıldır bir Apple arama anlaşması yapmaya çalışıyorum ve bu yüzden Tim Cook, sonunda Sam Altman ile bir anlaşma yaptığında, en çok heyecanlanan kişi bendim. OpenAI ile hem ticari hem de yatırımcı ilişkimiz olduğu için ChatGPT'nin bu anlaşmayı yapması herkesten daha iyi." açıklamalarında bulundu.
Daha fazlası için:
www.windowscentral.com
CEO, Microsoft ve Google arasındaki arama savaşına da değindi. Nadella, Windows ile Google'a göre bir dağıtım avantajına sahip olmasına rağmen, Google'ın arama ortamına hakim olmaya devam ettiğini ifade etti.
Bununla birlikte Microsoft CEO'su Satya Nadella; Apple, ChatGPT'yi teknoloji yığınına getirmek için OpenAI ile bir anlaşma yaptığında anlaşma konusunda "Yaklaşık 10 yıldır bir Apple arama anlaşması yapmaya çalışıyorum ve bu yüzden Tim Cook, sonunda Sam Altman ile bir anlaşma yaptığında, en çok heyecanlanan kişi bendim. OpenAI ile hem ticari hem de yatırımcı ilişkimiz olduğu için ChatGPT'nin bu anlaşmayı yapması herkesten daha iyi." açıklamalarında bulundu.
Daha fazlası için:
Microsoft AI CEO poaches former DeepMind colleagues to form the company's new AI health division — A recent study claims 48% of people rely on ChatGPT, Gemini, Copilot, and Claude for health-related queries
AI CEO Mustafa Suleyman is rallying most of this new Microsoft team from his former employer, Google DeepMind.
www.windowscentral.com