Bruhistan

Başarılı
Merhaba,

Sabahtan beri midem bulanıyor ve bir bardak su içsem bile hemen kusuyorum. Dün akşam yağlı "İşlekli" yiyip sonra yanına bir kola içmiştim. Sonra sabah uyandığımda midem ağrımaya başlamıştı ve 2-3 kere kusmuştum. Ateşim veya halsizliğim yok. Sabahtan beri hiçbir şeyde yemedim. Su içsem dahi 5 dakikada midem bulanıp kusuyorum. Ne zaman geçer bu durum?

Merhaba,

Sabahtan beri midem bulanıyor ve bir bardak su içsem bile hemen kusuyorum. Dün akşam yağlı "İşlekli" yiyip sonra yanına bir kola içmiştim. Sonra sabah uyandığımda midem ağrımaya başlamıştı ve 2-3 kere kusmuştum. Ateşim veya halsizliğim yok. Sabahtan beri hiçbir şeyde yemedim. Su içsem dahi 5 dakikada midem bulanıp kusuyorum. Ne zaman geçer bu durum?
Kusmaya çalış.

Kardeşim su içsen bile kusman pek iyi bir şey değil gibi. Hastaneye başvurdun mu? Gitmediysen gitmeni öneririm.
Bilmiyorum hocam niye böyle oluyor anlamış değilim. Hayır başvurmadım ailem "Mideni üşütmüşsün 1-2 güne geçer gerek yok" diye göndermediler.

Acil servise gidin ve yedikleriniz, içtikleriniz dahil her şeyi en ince detayına kadar anlatın.
Hocam gıda zehirlenmesi olduğunu düşünmüyorum. Son kullanım tarihlerine bakarım her zaman.

Kan, idrar, gaita gibi testler en doğru sonuçları verecektir, kendinize teşhis koymayı bırakıp profesyonel destek alın.
Durumu izah ettim fakat ailem beni ciddiye almayıp "Mideni üşütmüşsün 1-2 güne geçer" deyip hastaneye gitmeme izin vermediler. Mecbur ilaç veya doğal yöntemler kullanmak zorundayım.