Rehber Migren nedir? Nasıl tedavi olur?

Yok ya bir de benle mi uğraşsın hanım, sinir hastasıyım zaten bu illet yüzünden hayatı zindan olmasın kimsenin.

Hep öyle yapar. Alnını iyice bere ile kapatır.

Arkadaşım da migren vardı hep hap taşıyordu yanında iyi geliyordu.

Başka çaresi yok zaten. Bende işe giderken çantamda hap ve migren taşı bulundururum. Lodos ya da dolunay olunca kafayı yiyorum şu andaki gibi.

Başka çaresi yok zaten. Bende işe giderken çantamda hap ve migren taşı bulundururum. Lodos ya da dolunay olunca kafayı yiyorum şu andaki gibi.
Sende mide bulantısı var mı? Allahtan o yok bende.

Sende mide bulantısı var mı? Allahtan o yok bende.

Yok yok. Mide bulantısını zaten hiç sevmem bende de yok o. Sadece yoğun bir bağ ağrısı var, iştah var, göz ağrısı var şu anda.

Bende nöroloğumun teşhisi ile seyrek migren olduğunu öğrendim. Migrenim başladığı zaman rahatlama yöntemi olarak balkona çıkıp, gözlerimi kapatıp derin nefes alarak enseme masaj yapıyorum (sıvazlama tarzında). Bende baya etkili oluyor. Bunu da deneyebilirsiniz.

Hafif migrende o tarz şeyler gerçekten faydalı oluyor.

Başlangıçta faydası olabilir, ama o başlangıcı geçirdiğin zaman ya ilaçlık ya da serumluk oluyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…